Herkese selam, bir PlayStation almayı düşünüyorum. Sıfırlar biraz pahalı bende ikinci ele yöneldim, sarı sitede Param Güvende sistemiyle PlayStation 4 Slim almak mantıklı mıdır? Yanında oyun falan da veriyorlar.
satıcı kendi şehrimde ama yaşım biraz küçük ondan dolayı bakabilir miyim bilmiyorum, başka öneriniz var mıdır? eğer konsolda veya herhangi birşeyde sorun çıkarsa param güvende yardımcı oluyor mu?
Satıcı kendi şehrimde ama yaşım biraz küçük ondan dolayı bakabilir miyim bilmiyorum, başka öneriniz var mıdır? Eğer konsolda veya herhangi bir şeyde sorun çıkarsa Param Güvende yardımcı oluyor mu?
satıcı kendi şehrimde ama yaşım biraz küçük ondan dolayı bakabilir miyim bilmiyorum, başka öneriniz var mıdır? eğer konsolda veya herhangi birşeyde sorun çıkarsa param güvende yardımcı oluyor mu?
Param Güvende ile alırsan keyfine göre iade edebiliyorsun. Ama çok fazla komisyon alıyorlar, bir yakının ile gidip test et, öyle al. Komisyon sıkıntı değil diyorsan o şekilde de alabilirsin.
Çoğu kişinin denemediği bir yöntem fakat yurt dışından, özellikle Japonya gibi ülkelerde 2. el gibi cihazları daha ucuza ve kolaylıkla bulabilirsin, fakat gümrük vb. fazla gelir, tek sıkıntısı iade falan filan, ve ürünün elektrik/voltajı, converter vs alman gerekebilir.
Param Güvende ile alırsan keyfine göre iade edebiliyorsun. Ama çok fazla komisyon alıyorlar, bir yakının ile gidip test et, öyle al. Komisyon sıkıntı değil diyorsan o şekilde de alabilirsin.