Sahibinden ikinci el PS4 alınır mı?

Osman58erd

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam, bir PlayStation almayı düşünüyorum. Sıfırlar biraz pahalı bende ikinci ele yöneldim, sarı sitede Param Güvende sistemiyle PlayStation 4 Slim almak mantıklı mıdır? Yanında oyun falan da veriyorlar.

satıcı kendi şehrimde ama yaşım biraz küçük ondan dolayı bakabilir miyim bilmiyorum, başka öneriniz var mıdır? eğer konsolda veya herhangi birşeyde sorun çıkarsa param güvende yardımcı oluyor mu?

satıcı kendi şehrimde ama yaşım biraz küçük ondan dolayı bakabilir miyim bilmiyorum, başka öneriniz var mıdır? eğer konsolda veya herhangi birşeyde sorun çıkarsa param güvende yardımcı oluyor mu?
Param Güvende ile alırsan keyfine göre iade edebiliyorsun. Ama çok fazla komisyon alıyorlar, bir yakının ile gidip test et, öyle al. Komisyon sıkıntı değil diyorsan o şekilde de alabilirsin.

Bı büyüğünle git bak bakmadan alma. Cuh koduna, nasıl çalıştığına falan bakarsın. Ben de öyle almıştım. Bir de ucuzsa al yani pahaliysa alma.

Çoğu kişinin denemediği bir yöntem fakat yurt dışından, özellikle Japonya gibi ülkelerde 2. el gibi cihazları daha ucuza ve kolaylıkla bulabilirsin, fakat gümrük vb. fazla gelir, tek sıkıntısı iade falan filan, ve ürünün elektrik/voltajı, converter vs alman gerekebilir.

Son düzenleme:
ürünün linkini atsam inceler misiniz?

Param Güvende ile alırsan keyfine göre iade edebiliyorsun. Ama çok fazla komisyon alıyorlar, bir yakının ile gidip test et, öyle al. Komisyon sıkıntı değil diyorsan o şekilde de alabilirsin.
alacağım ürün 10.500 TL, 750 TL gibi bir fiyat param güvende alıyor ayrı olarak, başka bir hizmet bedeli veya komisyon var mı?

ürünün linkini atsam inceler misiniz?

alacağım ürün 10.500 TL, 750 TL gibi bir fiyat param güvende alıyor ayrı olarak, başka bir hizmet bedeli veya komisyon var mı?
Bildiğim kadarıyla o ücret dışında komisyon alınmıyor ama o fiyat pahalı geldi bana, daha ucuza Param Güvende ile satanlar görmüştüm.

Gerçi 1 TB ise normal fiyat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı