Sahibinden ilanındaki ekran kartları alınır mı?

Makaleler
3
GTX 1660 Super ekran kartı aramaktayım ve ikinci el alışveriş beni tedirgin ediyor ama malum ekonomi şartları ancak bu şekilde alabilyorum. Elimdeki 1650 Super'i sattım ve elime 2600TL geçti İlandaki kartlar için de 2700TL'ye anlaştık. Sizce ne yapmalıyım üzerine 100TL fark ile değer mi bu kartlardan birini satın almaya.

Asus kartın sahibinin profilinde 2 tane daha ekran kartı var. Hepsinin altında oyun için kullanıldı diyor. Adama sormazlar mı "1660 triple sli mı yaptın diye?" :D

İkisi de mining kartı olduğu için garanti süresi en çok olanı almaya çalışın.
Asus kartın sahibinin profilinde 2 tane daha ekran kartı var. Hepsinin altında oyun için kullanıldı diyor. Adama sormazlar mı "1660 triple sli mı yaptın diye?" :D
Hiç dikkat etmemiştim hocam siz de olmasanız :D

İkisi de mining kartı olduğu için garanti süresi en çok olanı almaya çalışın.

Palit olan kartın 2. sahibiymiş aldığım kişi mining yaptı mı bilmiyorum diyor ama sıcaklık değerleri iyi gibi FurMark testi de istedim kendisinden özel olarak.

Hiç dikkat etmemiştim hocam siz de olmasanız :D

Sahibinden üzerinden bende ekran kartı aldım. Satıcıların profilleri kartların durumu hakkında çoğu zaman bilgi veriyor. 50 tane ekran kartı paylaşan adam miningcidir. Tek kart ve diğer PC bileşenleri paylaşan adam ya oyuncudur ya da normal kullanıcıdır. Bu ilanlardaki gibi 3 kart satıp oyun oynadım diyenlerde karaktersizdir :D

Palit olan kartın 2. sahibiymiş aldığım kişi mining yaptı mı bilmiyorum diyor ama sıcaklık değerleri iyi gibi FurMark testi de istedim kendisinden özel olarak.
İkisi de güvenilmeyecek satıcılar. Özellikle ikinci linktekinin oyun oynadığına pek emin değilim 😃
1666188814478.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı