Sahibinden ilanındaki ekran kartları alınır mı?

1666269630866.png

Zaten arkadaşlar anlamış ama, harbiden ekran kartları mining için kullanılmış.

Peki buna ne diyorsunuz hocam. Arkadaş mining yapmamış gibi. Diğer ilanında monitör koymuş kasada ilandaki kart var. Mining yapıldığını düşünmüyorum. Garanti belgesi mevcut faturası da varsa kapıyım mı bu kartı?

Düzeltme: Satıcı ile görüştüm faturası sadece fotoğraf olarak kendisindeymiş o da 3 ay önce satın almış. 2021 Şubat ayında alınmış. 1 yıldan fazla garantisinin olduğunu söyledi. Büyük ihtimal satın aldığı arkadaş da 1.5 yıl miningde kullandı kartları Ethereum bittiğinde de bu arkadaş satın aldı. Ne yapayım bilemedim.

Bu kartın aynısı bende vardı, serin kart, Mining'de kullanılması cok sorun degil, oyun oynamak kartı daha cok yorar. FurMark tesi isteyiniz bende ki Max 64 derece gibiydi. Bu sekildeyse oda alınabilir. Fiyatta pazarlık yaptın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ikinci el olarak görmeden asla ama asla almam. Ha nedir adam sen al ürünü sonra parayı yollarsın diyorsa tamam o ayrı. Ben satıcı olsam böyle bir satış yapar mıyım hayır. İkinci el için Letgo gibi sistemler öneririm. Anlaşın satıcıyla sizin veya onun evinde 1-2 saat test yapın ve öyle alın.

Oyun oynamak kartı daha çok yorar.

Aslında öyle değil. Mining dediğimiz sistem ekran kartını %100 güçte kullanıyor ve bu 7/24 oluyor. Oyun oynarken de çoğu zaman %100 güçte kullanıyorsun ama 7/24 oyun oynamıyorsun. Yani mining daha çok yıpratır.

Ben ikinci el olarak görmeden asla ama asla almam. Ha nedir adam sen al ürünü sonra parayı yollarsın diyorsa tamam o ayrı. Ben satıcı olsam böyle bir satış yapar mıyım hayır. İkinci el için Letgo gibi sistemler öneririm. Anlaşın satıcıyla sizin veya onun evinde 1-2 saat test yapın ve öyle alın.

Aslında öyle değil. Mining dediğimiz sistem ekran kartını %100 güçte kullanıyor ve bu 7/24 oluyor. Oyun oynarken de çoğu zaman %100 güçte kullanıyorsun ama 7/24 oyun oynamıyorsun. Yani mining daha çok yıpratır.

Peki ya faturanın fotoğraf şeklinde olması sorun yaratır mı?

Mail olarak atabilirse daha iyi olur ama olmuyorsa pek bir sorun yaratmaz. Yeter ki ekran kartını gözle görün ve test edin.

Fatura ve garanti belgesi gibi belgeleri saklamayan insanları anlamıyorum. Yahu at kutunun içine dursun işte, ne zararı olabilir? Ben hem PDF olarak, hem de fiziksel olarak saklarım bu tür belgeleri. İkinci elde satarken de alıcıya güven verir.

Mail olarak atabilirse daha iyi olur ama olmuyorsa pek bir sorun yaratmaz. Yeter ki ekran kartını gözle görün ve test edin.

Fatura ve garanti belgesi gibi belgeleri saklamayan insanları anlamıyorum. Yahu at kutunun içine dursun işte, ne zararı olabilir? Ben hem PDF olarak, hem de fiziksel olarak saklarım bu tür belgeleri. İkinci elde satarken de alıcıya güven verir.

Şimdi garantilik bir durum olur ise fotoğrafı göstermek yeterli midir?

Bu konu sorunç.

Bunun icin net bir şey söylemeyiz, ancak herhangi bir markanın servisini örnek MSI servisini arayarak, garanti belgesi fotograf olarak mevcut bu sorun yaratır mı? Yoksa fiziksel olarak elimde olmalı mı? Diye sorarsanız cevabı bizler de ögrenmiş oluruz: )))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim aynı seyleri yazmasak mı? :D ben yazdım zaten bunu.

Arkadaş faturayı PDF olarak çıkarttığını söyledi. Garantisine de bakıp haber verecekmiş.

Bu konu sorunç.

Bunun icin net bir şey söylemeyiz, ancak herhangi bir markanın servisini örnek MSI servisini arayarak, garanti belgesi fotograf olarak mevcut bu sorun yaratır mı? Yoksa fiziksel olarak elimde olmalı mı? Diye sorarsanız cevabı bizler de ögrenmiş oluruz: )))

Hocam çok fazla kafanızı ütülüyorum hakkınızı helal edin. Bu arkadaş 2 ay mining yapıldığını söylüyor kart ile 2021 faturalıymış faturası mevcutmuş Gaming X serisi 3 yıl garantili olduğu için 1.5 yıl falan daha garantisi var diyor. Buna ne diyorsunuz. Fiyat olarak 3100 diyor.

Bu konu sorunç.

Hocam çok fazla kafanızı ütülüyorum hakkınızı helal edin. Bu arkadaş 2 ay mining yapıldığını söylüyor kart ile 2021 faturalıymış faturası mevcutmuş Gaming X serisi 3 yıl garantili olduğu için 1.5 yıl falan daha garantisi var diyor. Buna ne diyorsunuz. Fiyat olarak 3100 diyor.

Bu konu sorunç.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı