Çözüldü Sahibinden kategori değiştirilirse ürün Param Güvende ile alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MahoAga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir halı ve koltuk yıkama makinesi alacağım. Öyle çok büyük bir makine değil küçük olanlardan. Sahibinden'de Param Güvende hizmeti bu kategorideki ürünler için sunulmamaktadır diyor. Adam kategoriyi değiştirip ürünü koysa kargo firması ürünü kabul eder mi?
Ben başka ilandan alacağım ama ürünün model markası bu: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-makinasi-garantilidir-temiz-1203149378/detay

Çözüm
Daha önce çok saçma bir kategori seçip klavye koymuştum ilana aldı ve gidip krem kargoladım ne alaka demeyin xd. Benim asıl sorunum ürünün farklı olmasından ziyade adam kargo firmasına kargolamaya gittiğinde şubedekiler şey demesin bu ürün çok büyük bunu kargolayamazsınız diye.

Hocam ben bayağı tecrübelendim 30 kargolou satış yaptım başka kategoriden ilan açın o şekilde kargolayın yalnız 10 desi kuralını geçmeyin yetetrli bir de en az bir 150 200TL fiyat yazın yoksa banlanıyorsunuz acı şekilde öğrendim :(
Arkadaşlar bir halı ve koltuk yıkama makinesi alacağım. Öyle çok büyük bir makine değil küçük olanlardan. Sahibinden'de Param Güvende hizmeti bu kategorideki ürünler için sunulmamaktadır diyor. Adam kategoriyi değiştirip ürünü koysa kargo firması ürünü kabul eder mi?
Ben başka ilandan alacağım ama ürünün model markası bu: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-makinasi-garantilidir-temiz-1203149378/detay
Ürünü sahibinden onaylamayabilir yani yayına almayabilir.

Ürünü sahibinden onaylamayabilir yani yayına almayabilir.

Daha önce çok saçma bir kategori seçip klavye koymuştum ilana aldı ve gidip krem kargoladım ne alaka demeyin xd. Benim asıl sorunum ürünün farklı olmasından ziyade adam kargo firmasına kargolamaya gittiğinde şubedekiler şey demesin bu ürün çok büyük bunu kargolayamazsınız diye.

Hayır, bir şey olmaz. Ben de kulaklık ve klavyeyi set olarak satacaktım kupon vardı toplu satış kategorisinde de param güvende ile alınamıyordu. Kulaklığın resmini çekip kulaklık kategorisine ekledim yanında klavyeyide gönderdim hiçbir sorun teşkil etmedi.

Evet zaten 10 desi/kg sınırı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı