Sahibinden linki güvenilir mi?

Elden satın alın mumkunse

Hocam adam resim attı kesinti yaptığını gösteren de resimdeki arka plan gardropsa benzemiyor ve indirmiyorum bile sıkıntı olur diye resmi.

Güvenilir değil. Sahibinden.com satın alım işlemlerinizi yalnızca "https://www.sahibinden.com" alan adına sahip sayfalar üzerinden gerçekleştiriniz.

Özellikle Param Güvende sistemini taklit ederek insanları dolandırmaya çalışan çok fazla kişiye rastladım. Farklı bir alan adına sahip sayfayı aynı Sahibinden.com Param Güvende sayfası gibi yapıyorlar ve eğer alan adına dikkat etmezseniz dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek oluyor. Bu yüzden her zaman alan adına dikkat ediniz.
Sahte link ilan numarası Sahibinden'de yok.
Siteden girip ilanı kendiniz bulmadıkça kesinlikle size atılan linklerden alışveriş yapmayın.
link yalan paranızı alıp kandırmaya çalışıyor sadece (sahibinden.com) linklerine güvenin. Eğer bu linke eklenmiş bikaç tane daha link varsa muhtemelen sizi kandırmaya çalışıyordur.
Sahibinden İkinci el alışveriş merkezi değildir. Fake ilan.
İnşallah almadınız, link sahte, sahibinden, ikinci el alışveriş merkezi değildir, bir çok 0 ürün de bulabilirsin.
İnsanlar bi gıdım para için neler neler yapıyorlar :)

Hocalarım adam sarı siteden almam için zorluyor. Sürekli gardropsun satıştan kesinti yaptığını söyleyerek bir resim attı. Sattığı şey 14000 TL ve alt kısımda ise 13.300 TL gözüküyor kesintiyle beraber. Siz daha önce böyle bir kesinti gördünüz mü gardrops uygulamasında, çünkü ben hiç görmedim ürün satmama rağmen.

Adama da sürekli uygulamanın satıcıdan komisyon kesmediğini söyledim 2-3 kere, ben de ürün sattım oradan dedim ama inanmıyor bir türlü. Başta zaten kıllanmıştım fiyatından dolayı zaten de, böyle olunca şüphe kalmadı içimde. Aradı beni, bu sefer bu linke tıkla diye 2-3 tane yeni link yolladı, hepsi de birbirine benziyor. Sürekli de burnunu çekiyor fırt fırt, değişik bir çar.

Son düzenleme:
Hocam adam resim attı kesinti yaptığını gösteren de resimdeki arka plan gardropsa benzemiyor ve indirmiyorum bile sıkıntı olur diye resmi.

Hocalarım adam sarı siteden almam için zorluyor, başta zaten kıllanmıştım zaten de, böyle olunca şüphe kalmadı içimde. Aradı beni, bu sefer bu linke tıkla diye 2-3 tane yeni link yolladı, hepsi de birbirine benziyor. Sürekli de burnunu çekiyor fırt fırt, değişik bir çar.
Polisle tehdit etsene, şak diye yüzüne kapatır telefonu, sakın da alma o linklerden bir şey.

Polisle tehdit etsene, şak diye yüzüne kapatır telefonu, sakın da alma o linklerden bir şey.

Hocam bir tır sürelim dedik başımıza gelene bak. Alacağım diye kredi kartından para da çektim hesaba attım. Şimdi 1.000 TL civarı ödeyeceğim faizle kaldım öyle.

Hocam bir tır sürelim dedik başımıza gelene bak. Alacağım diye kredi kartından para da çektim hesaba attım. Şimdi 1.000 TL civarı ödeyeceğim faizle kaldım öyle.

Hocam başka bir ilan bul direkt sahibinden Param Güvende ile al niyetliysen boşa gitmesin.

Hocam başka bir ilan bul direkt sahibinden Param Güvende ile al niyetliysen boşa gitmesin.

O ilanlar genelde bütçeyi aşıyor biraz. O yüzden biraz daha para biriktirip bulunduğum şehirdeki konsol mağazasından alacağım. Teşekkür ederim hocam.

Hocalarım adam sarı siteden almam için zorluyor. Sürekli gardropsun satıştan kesinti yaptığını söyleyerek bir resim attı. Sattığı şey 14000 TL ve alt kısımda ise 13.300 TL gözüküyor kesintiyle beraber. Siz daha önce böyle bir kesinti gördünüz mü gardrops uygulamasında, çünkü ben hiç görmedim ürün satmama rağmen.

Adama da sürekli uygulamanın satıcıdan komisyon kesmediğini söyledim 2-3 kere, ben de ürün sattım oradan dedim ama inanmıyor bir türlü. Başta zaten kıllanmıştım fiyatından dolayı zaten de, böyle olunca şüphe kalmadı içimde. Aradı beni, bu sefer bu linke tıkla diye 2-3 tane yeni link yolladı, hepsi de birbirine benziyor. Sürekli de burnunu çekiyor fırt fırt, değişik bir çar.
Linkin sahte olduğunu tespit ettikten sonra iletişimi kesmeliydiniz. El den satış teklif etse bile gitmeyin. Niyeti kötü olmasa başta uyduruk bir site atmazdı.

Linkin sahte olduğunu tespit ettikten sonra iletişimi kesmeliydiniz. El den satış teklif etse bile gitmeyin. Niyeti kötü olmasa başta uyduruk bir site atmazdı.

Telefonda konuşurken ısrar etmesinden anlamıştım zaten az çok. Konuyu buraya açtıktan sonra o dolandırıcıya hiç yazmadım, mesajlarına falan bakmadım. Ben konuya bakıp mevzuyu kavradıktan sonra WhatsApp'dan 9-10 kere mesaj falan attı, 3 kere falan aradı açmadım. Baktım bu böyle susmayacak, engelledim saldım. Mesajlar falan da hep duruyor, belki olur da bir aksiyon alırlar diye sarı sitenin destek kısmına yazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı