Sahibinden onaylı mağaza ile farklı şehirlerden takas yapmak

Rascal21

Decapat
Daha fazla  
Sahibinden de onaylı 16 yıllık mağazanın bir ürünü ile takas yapacağım ilk ben kargo göndereceğim. Takası sunan kişi olarak mağaza olduğu için dolandirilmam diye düşünüyorum. Elimdeki cihazı satmak zor olduğu için takas edeyim dedim ama şehrimde istediğim ürün yok. O yüzden farkli şehre yoneldim sizce mantıklı mı?

https://shbd.io/s/W3cQyQvI link vermek sıkıntılı mi bilmiyorum sıkıntılı ise kaldırırım.

Mağaza uzun zamandır var. Acaba sahte link üzerinden mi alacaksınız merak etmiştim, o yüzden link istedim. Link atmak yasak değil bu arada. Ama gerçekten böyle bir ürüne ihtiyacın var mı eğer linkteki ürünse, yoksa satmayı beklemek daha mantıklı olur eğer işine yaramayacak bir şey ise yine satmak durumunda kalacaksın muhtemelen.

Mağaza uzun zamandır var. Acaba sahte link üzerinden mi alacaksınız merak etmiştim, o yüzden link istedim. Link atmak yasak değil bu arada. Ama gerçekten böyle bir ürüne ihtiyacın var mı eğer linkteki ürünse, yoksa satmayı beklemek daha mantıklı olur eğer işine yaramayacak bir şey ise yine satmak durumunda kalacaksın muhtemelen.
Tab S8 ultra tabletim var sinav zamaninda almıştım sınav bitince de kullanırım demiştim ama köşede duruyor satayım dedim tablet piyasası da biraz durgun takas yapayım dedim eskiden switch oled kullaniyordum bu seferde Steam deck veya rog ally alayım dedim

Tab S8 Ultra tabletim var sinav zamaninda almıştım sınav bitince de kullanırım demiştim ama köşede duruyor satayım dedim tablet piyasası da biraz durgun takas yapayım dedim eskiden switch OLED kullaniyordum bu sefer de Steam Deck veya ROG Ally alayım dedim.

İşinize yarayacak bir ürünse alın, aslında tabletler çok satılıyor bu sıralar özellikle öğrenciler alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı