- Makaleler
- 3
Komisyonu alıcı ödüyor.Neden? Komisyon kestiği için mi?
Komisyonu alıcı ödüyor.Neden? Komisyon kestiği için mi?
Dün bir cihaz baktım. Açıklamayım okudum. Adam lütfen param güvende demeyin dedi. Daha önce bir ürün göndermiş. Alıcı aynı ürünün bozuğunu kanıt olarak sunarak satıcıyı kazıklamış.Buradan bir ekran kartı almak istiyorum fakat güvenli mi ya da daha önce almış olan varsa deneyimlerini yazarsa mutlu olurum.
Senin kuryenin yanında açman lazım çünkü adam bozuk ürün gönderiyor sende iade hakkın olmuyor.
Utanmadınız mı yaparkenAMD Ryzen 5 1600 AF aldım 1500 TL'ye. 150 TL param güvende ücreti ödedim. 1650 oldu. 2800 TL idi o zamanlar AMD Ryzen 5 1600 AF sıfır fiyatı. Dolar çakıldı işlemci de çakıldı. İade ettim ürünü. Adam WhatsApp'dan saydı sövdü ama mecburi geri aldı. Güvenli. Alabilirsiniz.
AMD Ryzen 5 1600 AF aldım 1500 TL'ye. 150 TL param güvende ücreti ödedim. 1650 oldu. 2800 TL idi o zamanlar AMD Ryzen 5 1600 AF sıfır fiyatı. Dolar çakıldı işlemci de çakıldı. İade ettim ürünü. Adam WhatsApp'dan saydı sövdü ama mecburi geri aldı. Güvenli. Alabilirsiniz.
Öyle bir şey yok.Senin kuryenin yanında açman lazım çünkü adam bozuk ürün gönderiyor sende iade hakkın olmuyor.
Utanmadınız mı yaparken?
EvetNe yapsaydım? 100 TL fazla verdim sıfırını aldım. Garantisi bitmiş ürüne fazla paramı verseydim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.