Sahibinden "Param Güvende" güvenli mi?

Senin kuryenin yanında açman lazım çünkü adam bozuk ürün gönderiyor sende iade hakkın olmuyor.

AMD Ryzen 5 1600 AF aldım 1500 TL'ye. 150 TL param güvende ücreti ödedim. 1650 oldu. 2800 TL idi o zamanlar AMD Ryzen 5 1600 AF sıfır fiyatı. Dolar çakıldı işlemci de çakıldı. İade ettim ürünü. Adam WhatsApp'dan saydı sövdü ama mecburi geri aldı. Güvenli. Alabilirsiniz.

Buradan bir ekran kartı almak istiyorum fakat güvenli mi ya da daha önce almış olan varsa deneyimlerini yazarsa mutlu olurum.
Dün bir cihaz baktım. Açıklamayım okudum. Adam lütfen param güvende demeyin dedi. Daha önce bir ürün göndermiş. Alıcı aynı ürünün bozuğunu kanıt olarak sunarak satıcıyı kazıklamış. :) Biz böyle bir milletiz işte. Fırsatı kötü niyetle kullanırız. Yoksa çok iyi bir sistem. Bu sistem yoktu. 2015 yılında binler liralık malzemenin parasını peşin alıp alıcıya kargoladım. Mesela dolandırabilirdim ama karakter meselesi.

AMD Ryzen 5 1600 AF aldım 1500 TL'ye. 150 TL param güvende ücreti ödedim. 1650 oldu. 2800 TL idi o zamanlar AMD Ryzen 5 1600 AF sıfır fiyatı. Dolar çakıldı işlemci de çakıldı. İade ettim ürünü. Adam WhatsApp'dan saydı sövdü ama mecburi geri aldı. Güvenli. Alabilirsiniz.
Utanmadınız mı yaparken :D?

Hocam siz aslında kötü yapmışsınız. Tamam kendiniz için iyi ama adama kötülük yapmışsınız. İhtiyacı yok satıyor hem de o zamanın piyasası altına ama siz düştü diye geri veriyorsunuz. Birazcık kötü bir davranış sergilemişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı