Sahibinden Param güvende iade kodu hafta sonu oluşturulursa ek süre verilir mi?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Öncelikle sahibinden param güvende üzerinden bir ürün aldım. Bugün teslim aldım, beğenmeyip iade oluşturdum. Ürünün otomatik onaylanmasına 1 gün var, fakat yarın pazar günü. İade kodu geldi, yarın kargolar açık değil. Pazartesi versem, 2 gün iade hakkım biter mi?

Öncelikle sahibinden Param Güvende üzerinden bir ürün aldım. Bugün teslim aldım, beğenmeyip iade oluşturdum. Ürünün otomatik onaylanmasına 1 gün var, fakat yarın pazar günü. İade kodu geldi, yarın kargolar açık değil. Pazartesi versem, 2 gün iade hakkım biter mi?

İade kodu aldıktan sonra sanırım 4 gün içinde kargo firmasına verme süren var. Talep oluşturduğun için para satıcıya aktarılmıyor.

Öncelikle sahibinden param güvende üzerinden bir ürün aldım. Bugün teslim aldım, beğenmeyip iade oluşturdum. Ürünün otomatik onaylanmasına 1 gün var, fakat yarın pazar günü. İade kodu geldi, yarın kargolar açık değil. Pazartesi versem, 2 gün iade hakkım biter mi?
Normalde bitmemesi gerekir, aksi halde çok saçma çünkü. Sorun yaşarsanız müşteri hizmetlerini arayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı