Sizin açınızdan yanlış ama belki bozuk işlemci koyup kargoda bozuldu dediniz. Veya RTX 3050 deyip GT 1030 koydunuz ve alıcı dolandırıcı diyorsunuz.
Olaylara tek taraflı bakmamak lazım. Param Güvende alıcıyı koruyor. Muhtemelen yapabileceğiniz bir durum yok.
Sizin açınızdan yanlış ama belki bozuk işlemci koyup kargoda bozuldu dediniz. Veya RTX 3050 deyip GT 1030 koydunuz ve alıcı dolandırıcı diyorsunuz.
Olaylara tek taraflı bakmamak lazım. Param Güvende alıcıyı koruyor. Muhtemelen yapabileceğiniz bir durum yok.
Masaüstü işlemci ve ekran kartı çok zor kırılır. Laptop işlemcileri daha narindir,kırılabilir.Anakart olsa anlarım. Bence siz dolandırıldınız. Umarım fiyatı çok yüksek bir işlemci değildir.
Adamin elinde sağlam gönderdiğine dair kanit varmis niye boş boş konuşuyorsunuz?
Elinde kanit varsa itiraz et, kargoda hasar aldıysa bile karşı tarafın suçudur. Hasar tespit tutanağı tutturmasi gerekirdi kayit altına alıp. Ama yüzde 99 bozuk işlemcisini sana kitlemeye çalışıyor diye düşünüyorum yani sana gelen işlemci senin gönderdiğin işlemci olmayabilir. Mevcut bilgilerle senin lehine sonuçlanır gibi duruyor işin peşini birakma, kargoyu da nerede alırsan al kutuyu açarken kameraya kaydet. Alıcının sana işlemcinin kırık olduğunu söylediği mesajlari silme.
Alıcının adresi yeri yurdu belli, yerinde ben olsam giderdim. Belli ki dolandırıcılık yapıyorlar. Param güvende olayı tamamen satıcıya zarar, dolandırıcılara çok büyük bir kapı.
Masaüstü işlemci ve ekran kartı çok zor kırılır. Laptop işlemcileri daha narindir, kırılabilir. Anakart olsa anlarım. Bence siz dolandırıldınız. Umarım fiyatı çok yüksek bir işlemci değildir.