Sahibinden Param Güvende iadesine itiraz edilebilir mi?

Sizin açınızdan yanlış ama belki bozuk işlemci koyup kargoda bozuldu dediniz. Veya RTX 3050 deyip GT 1030 koydunuz ve alıcı dolandırıcı diyorsunuz.
Olaylara tek taraflı bakmamak lazım. Param Güvende alıcıyı koruyor. Muhtemelen yapabileceğiniz bir durum yok.

Bunu düşünmek zor olmamalı. Durumu anlatım nasıl bir yol izlemesi gerektiğini sormalı. 7/24 cevap veriyorlar. Kargo gelmeden aramanın bir zararı yok.

Hocam mesajda inceleyip kargocunun başında itiraz edin diyor ben yarın edemem işteyim nasıl olacak bilmiyorum yarın 10 11 gibi evde olacak.

Sizin açınızdan yanlış ama belki bozuk işlemci koyup kargoda bozuldu dediniz. Veya RTX 3050 deyip GT 1030 koydunuz ve alıcı dolandırıcı diyorsunuz.
Olaylara tek taraflı bakmamak lazım. Param Güvende alıcıyı koruyor. Muhtemelen yapabileceğiniz bir durum yok.

Her iki taraf içinde sıkıntılı durum ama sağlam gönderdiğime dair kanıtı var.

Hocam mesajda inceleyip kargocunun başında itiraz edin diyor ben yarın edemem işteyim nasıl olacak bilmiyorum yarın 10 11 gibi evde olacak.

Benim hatırladığım sahibinden böyle bir durumda biz işin içinden çıkarız siz uğraşırsınız gibi bir yol izliyor.

Kargoyu teslim alma o zaman. Kargo şubeye geri gider. Orada görevlilerin gözü önünde kutuyu aç. Gerekirse tutanak tutmasını iste.

Masaüstü işlemci ve ekran kartı çok zor kırılır. Laptop işlemcileri daha narindir,kırılabilir.Anakart olsa anlarım. Bence siz dolandırıldınız. Umarım fiyatı çok yüksek bir işlemci değildir.

Yapabileceğiniz çok bir şey yok @160634 hocamın dediği gibi.
Adamin elinde sağlam gönderdiğine dair kanit varmis niye boş boş konuşuyorsunuz?

Elinde kanit varsa itiraz et, kargoda hasar aldıysa bile karşı tarafın suçudur. Hasar tespit tutanağı tutturmasi gerekirdi kayit altına alıp. Ama yüzde 99 bozuk işlemcisini sana kitlemeye çalışıyor diye düşünüyorum yani sana gelen işlemci senin gönderdiğin işlemci olmayabilir. Mevcut bilgilerle senin lehine sonuçlanır gibi duruyor işin peşini birakma, kargoyu da nerede alırsan al kutuyu açarken kameraya kaydet. Alıcının sana işlemcinin kırık olduğunu söylediği mesajlari silme.

Bende havale+kargo ile Maraş'tan işlemci aldım. Ama desi olarak değil,dosya evrak olarak gönderdi. Kırılmasa bile kaybolma ihtimali vardı.

Alıcının adresi yeri yurdu belli, yerinde ben olsam giderdim. Belli ki dolandırıcılık yapıyorlar. Param güvende olayı tamamen satıcıya zarar, dolandırıcılara çok büyük bir kapı.

Masaüstü işlemci ve ekran kartı çok zor kırılır. Laptop işlemcileri daha narindir, kırılabilir. Anakart olsa anlarım. Bence siz dolandırıldınız. Umarım fiyatı çok yüksek bir işlemci değildir.

Anlaşılan gene dolandırıldık zaten adam kargoda kırıldı deyince biraz tedirgindi ama her türlü anlarım benim işlemcimin olduğunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı