Emin misiniz oyle yazıyor sahibinden sitesindeAl kral bir şey olmuyor her türlü getiriyorlar 25kg ürün aldım geçen.
Emin misiniz oyle yazıyor sahibinden sitesinde.
Sikinti olmaz mi diyosunuz yani hocam ona gore siparis vericem de. Siz ne almistinizOrada evet öyle yaziyor ama kargo şirketleri 30 kiloya kadar getiriyorlar 30 kilo üstü şubeye birakiyorlar alıyorsun.
Sikinti olmaz mi diyosunuz yani hocam ona gore sipariş vereceğim de. Siz ne almistiniz.
Kasa getirirler mi?Benim bildiğimde 10 kilo civarı sınırı var ve boyut içinde bir sınır var ama emin değilim.
Herkes Sahibinden'de sistem satıyor Param Güvende ile. Bir sistem beğendim, onu alacaktım. Sahibi de Param Güvende ile maksimum 10 kilo gönderiliyor dedi ama kasa 18 kiloymuş. Şimdi ben bunu alamaz mıyım, nasıl olacak?
Letgo cok hizmet bedeli alıyor ya. Sahibindenden alsam gelmez mi simdi10 desi sınırı var. Eğer geçiyorsa şubede kabul etmiyorlar. Letgo'dan doğru yapabilirsiniz. Orada desi sınırı çok daha fazla.
Hocam sizin baska bilginiz yok mu ya. Aciliyeti var biraz daAl kral bir şey olmuyor her türlü getiriyorlar 25kg ürün aldım geçen.
Letgo cok hizmet bedeli alıyor ya. Sahibindenden alsam gelmez mi simdi
PTT'den gonderse 30kg sinir varmis
Hocam sizin baska bilginiz yok mu ya. Aciliyeti var biraz da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.