Sahibinden Param Güvende ile alınan sipariş, kargodayken iptal edilebilir mi?

Konuyu okuduysanız zaten karşıdaki kişi bilmeyerek ucuza satmış ve fark edince üstüne ücret istemiş.

Konuyu okuduysanız zaten karşıdaki kişi bilmeyerek ucuza satmış ve fark edince üstüne ücret istemiş.
Okudum konuyu en başından beri, sizde benim önce ki mesajımı okuduysanız dedim ki, satıcı ters psikoloji yapıyor olabilir, tedbirli olun.

Hocam söylemeye unuttum 3.5 + Param Güvende parası.

Böyle bir şeyin sizce imkanı var mı sahibinden de satıyorsa kuruşu kuruşuna araştırmıştır, kargo gelince hep beraber görelim

Böyle bir şeyin sizce imkanı var mı sahibinden de satıyorsa kuruşu kuruşuna araştırmıştır, kargo gelince hep beraber görelim
Kargodan salatalık çıkacak olsa Param Güvende ile değil alıcı ödemeli kargoyla satardı, kartta sorun olacağını düşünmüyorum gelince test eder zaten beğenmezse iade yapar.

Farklı bir şey göndermiş olabilir. Ürün ulaşmadan 500 daha ücret talep ediyor eğer o ücreti yollarsanız elinize salatalık ulaşıyor satıcı kayıplara karışıyor. Bana mantıklı geldi.

Yani bu zamanda kimse kimseye iyilik yapacak değil, dua alayım diye kimse ölü fiyata rtx 2060 vermez.
Resmen bedava vermiş adam.
Arızalı ürün olabilir, test yapmadan kesinlikle teslim aldım diye işaretlemesin elinde kalır.
Bir sıkıntısı çıkmazsa hayırlı olsun, on numara kart

Farklı bir şey göndermiş olabilir. Ürün ulaşmadan 500 daha ücret talep ediyor eğer o ücreti yollarsanız elinize salatalık ulaşıyor satıcı kayıplara karışıyor. Bana mantıklı geldi.

Hocam adamla bayağı sohbet ettik kargo önündede kartla fotoğraf attı sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar adam PTT'yi arayıp şikayet etmiş iade için. Nasıl yaptığını bende bilmiyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20240209_103757.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…