Sahibinden Param Güvende ile alınan sipariş, kargodayken iptal edilebilir mi?

Fiyatı bana çok ucuz geldi.Param güvende ile bir ürün satın aldığınızda, ürün elinize ulaştıktan sonra, teslim aldığınıza dair sahibinden üzerinden 48 saat içerisine teslim aldım diye belritmeniz gerekiyor, eğer belirtmezseniz bu süre içinde otomatik teslim edildiye düşüyor.
Size önerim, kartı teslim aldığınızda, bir an önce kartı test etmeniz ve test bitmeden, ürünü kesinlikle teslim aldım diye
Dediğin şekil değil ürün oturduğunuz şehire geldiği zaman diyelim yurtiçi kargo ile gönderim yapmış açın yurtiçi kargoyu diyin ben ürünü şubeden teslim almak istiyorum diye orada personele diyin kutuyu almadan önce kısa bir süre izin verin kontrol edeyim sahibinden sitesinden aldım çünkü kargo firmaları biliyor sahibinden sitesi dolandırıcıların mekanı kargo izin veriyor size kontrol edin eğer ekran kartı ise ürünü teslim alın eve götürüp test Edin satışa onay vermeyin 48 saat süre veriyor bu süre sona erdiği zaman otomatik alıcı hesabına para gider test edin yok sorunlu ise aynı gün içinde iade ediyorum diye sahibinden üzerinden kargo firmasına iade edin bu sefer karlı siz çıkarsınız satıcı ürünü teslim aldı onay vermesi lazım iadeye onay vermez ise 48 saat içinde para alıcının hesabına otomatik gider sahibinden sitesi dolandırıcı sitesidir genellikle alıcılara yarıyor satıcıları yerin dibine sokuyor satıcı her zaman kazık yiyen kişidir. 😅 😅

Dediğin şekil değil ürün oturduğunuz şehire geldiği zaman diyelim yurtiçi kargo ile gönderim yapmış açın yurtiçi kargoyu diyin ben ürünü şubeden teslim almak istiyorum diye orada personele diyin kutuyu almadan önce kısa bir süre izin verin kontrol edeyim sahibinden sitesinden aldım çünkü kargo firmaları biliyor sahibinden sitesi dolandırıcıların mekanı kargo izin veriyor size kontrol edin eğer ekran kartı ise ürünü teslim alın eve götürüp test Edin satışa onay vermeyin 48 saat süre veriyor bu süre sona erdiği zaman otomatik alıcı hesabına para gider test edin yok sorunlu ise aynı gün içinde iade ediyorum diye sahibinden üzerinden kargo firmasına iade edin bu sefer karlı siz çıkarsınız satıcı ürünü teslim aldı onay vermesi lazım iadeye onay vermez ise 48 saat içinde para alıcının hesabına otomatik gider sahibinden sitesi dolandırıcı sitesidir genellikle alıcılara yarıyor satıcıları yerin dibine sokuyor satıcı her zaman kazık yiyen kişidir. 😅 😅
Hocam bu 48 saat olayını, sahibinden müşteri hizmetleri ile birebir görüşerek gerçekleştirdim.
Bir ay önce böyle bir olay yaşadım bende orada öğrenmiştim.
Param güvende ile alınan bir ürün, sahibine teslim edildikten sonra, uygulamadan teslim aldım diye işaretlerse asla ürünü iade edemez para hesabına yatar.
Eğer ürünü teslim aldıktan sonra ürün istediği gibi çıkmazsa iade oluşturabilir ve ürünün ücreti satıcıya ödenmez ve alıcıya tekrar geri ödenir.
Yani para ödenince para, sahibinden de kalıyor.İşlem sonuçlanınca duruma göre alıcıya veya satıcıya ücreti veriyor sahibinden duruma göre.

Hocam bu 48 saat olayını, sahibinden müşteri hizmetleri ile birebir görüşerek gerçekleştirdim.
Bir ay önce böyle bir olay yaşadım bende orada öğrenmiştim.
Param Güvende ile alınan bir ürün, sahibine teslim edildikten sonra, uygulamadan teslim aldım diye işaretlerse asla ürünü iade edemez para hesabına yatar.
Eğer ürünü teslim aldıktan sonra ürün istediği gibi çıkmazsa iade oluşturabilir ve ürünün ücreti satıcıya ödenmez ve alıcıya tekrar geri ödenir.
Yani para ödenince para, sahibinden de kalıyor. İşlem sonuçlanınca duruma göre alıcıya veya satıcıya ücreti veriyor sahibinden duruma göre.

O nasıl oluyor aydınlatırsan bende ürün ilk defa get ile sattım ilk senden duydum bu olayı.

O nasıl oluyor aydınlatırsan bende ürün ilk defa get ile sattım ilk senden duydum bu olayı.
Açıkladım zaten ama tekrar yazayım.
Param güvende hizmeti,alıcıyı destekleyen bir hizmettir.Param güvende ile ürün satışı yapmak biraz risklidir çünkü sattığın ürün, alıcın eline ulaştı diyelim, adam gelen ürünü alıp, replikasını gönderip, parasına geri alabilir.(Bu durumdan çok fazla mağdur olan insanı biliyorum.Eski düzen devam ediyormu bilmiyorum ama)Riskli bir hizmet yani, param güvende ile satış yaparken yeniden düşünün derim.
Ürünü satın alındığında, para sahibindenin hesabında kalıyor, işlem tamamlandıktan sonra duruma göre satıcıya veya alıcıya geri veriyor parasını.

Alıcı tarafından yazayım; Bir ekran kartı satın aldınız diyelim, ürün teslim edildiğinde sahibinden diyor ki uygulamaya girip ürünü 48 saat içinde teslim aldım diye işaretlemesin yoksa otomatik teslim edildi olarak girerim.

Ürünü teslim aldın, test ettin, kart arızalı ise, 48 saat içinde yeniden kargoya verip, ürün tekrar satıcıya geri gidiyor ve paranızı, sahibinden tarafından geri alabilirsiniz.İade etmezseniz de, ürünü teslim aldım diye belirttikten sonra paranız, satıcıya sahibinden üzerinden, satıcının hesabına aktarılır.
Eğer ki, ürün teslim aldıma düşerse ve ürün arızalı çıkarsa, kime söylersen söyle o iş geçti.Paranı alamazsın.

(Get hizmetini bilmiyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı