O nasıl oluyor aydınlatırsan bende ürün ilk defa get ile sattım ilk senden duydum bu olayı.
Açıkladım zaten ama tekrar yazayım.
Param güvende hizmeti,alıcıyı destekleyen bir hizmettir.Param güvende ile ürün satışı yapmak biraz risklidir çünkü sattığın ürün, alıcın eline ulaştı diyelim, adam gelen ürünü alıp, replikasını gönderip, parasına geri alabilir.(Bu durumdan çok fazla mağdur olan insanı biliyorum.Eski düzen devam ediyormu bilmiyorum ama)Riskli bir hizmet yani, param güvende ile satış yaparken yeniden düşünün derim.
Ürünü satın alındığında, para sahibindenin hesabında kalıyor, işlem tamamlandıktan sonra duruma göre satıcıya veya alıcıya geri veriyor parasını.
Alıcı tarafından yazayım; Bir ekran kartı satın aldınız diyelim, ürün teslim edildiğinde sahibinden diyor ki uygulamaya girip ürünü 48 saat içinde teslim aldım diye işaretlemesin yoksa otomatik teslim edildi olarak girerim.
Ürünü teslim aldın, test ettin, kart arızalı ise, 48 saat içinde yeniden kargoya verip, ürün tekrar satıcıya geri gidiyor ve paranızı, sahibinden tarafından geri alabilirsiniz.İade etmezseniz de, ürünü teslim aldım diye belirttikten sonra paranız, satıcıya sahibinden üzerinden, satıcının hesabına aktarılır.
Eğer ki, ürün teslim aldıma düşerse ve ürün arızalı çıkarsa, kime söylersen söyle o iş geçti.Paranı alamazsın.
(Get hizmetini bilmiyorum)