Sahibinden Param Güvende ile alınan ürünün kargo takibi yapılamıyor

Furkan Kalle

Kilopat
Sahibinden üzerinde sürekli alım satım yapan biriyim. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Param Güvende ile aldığım ürünün kargo takip numarası gönderdiğim ekran görüntüsünde normalde olması gerekiyordu. Ayrıca kargonun nerede olduğunu da gösteriyordu fakat garip bir şekilde bu siparişimde o bölümde çizgi var ve bir şey yazmıyor. Bu durumla önceden karşılaşan oldu mu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-28 163717.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-28 163717.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 24
Sahibinden üzerinde sürekli alım satım yapan biriyim. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Param Güvende ile aldığım ürünün kargo takip numarası gönderdiğim ekran görüntüsünde normalde olması gerekiyordu. Ayrıca kargonun nerede olduğunu da gösteriyordu fakat garip bir şekilde bu siparişimde o bölümde çizgi var ve bir şey yazmıyor. Bu durumla önceden karşılaşan oldu mu?

Daha bildirmemiş olabilirler, bende yaşamıştım bir gün sonra bilgiler gözüküyordu yine de bilemiyorum, kargo şirketiyle iletişime geçmek en mantıklısı gibi.

Daha bildirmemiş olabilirler, bende yaşamıştım bir gün sonra bilgiler gözüküyordu yine de bilemiyorum, kargo şirketiyle iletişime geçmek en mantıklısı gibi.

PTT sitesindeki kargo takip de bu şekilde gözüküyor bir gariplik var gibi geliyor bana.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-28 170250.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-28 170250.png
    65,2 KB · Görüntüleme: 11
Sisteme biraz geç düşüyor size mesaj geldiyse oradan takip edin kargo sistemine eklenince mesaj gelir.

1 günden uzun süre geçmiş ayrıca kargo takip fotoğrafını da ekledim orada da bir şey yazmıyor gönderici kargoyu geri çekmiş olabilir mi?

Sanmam, Sahibinden veya PTT ile görüşün illaki yardımcı olacaklardır, ben sisteme düşmediğini düşünüyorum çünkü PTT sorumsuz olabiliyor bazen böyle konularda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı