Sahibinden Param Güvende ile RAM satmak güvenli mi?

Thundem

Hectopat
Sahibinden sitesinde RAM sanıyordum birisi Param Güvende ile almak istediğini söyledi bazı sorularımı var mesela ben adama ürünü sağlam yollarım bozup bana geri yollar para transferini de onaylamazsa RAM bozuk şekilde elimde kalır mi, böyle durumlarda satıcı olarak mağdur olur muyum?

Sahibinden sitesinde RAM sanıyordum birisi Param Güvende ile almak istediğini söyledi bazı sorularımı var mesela ben adama ürünü sağlam yollarım bozup bana geri yollar para transferini de onaylamazsa RAM bozuk şekilde elimde kalır mi, böyle durumlarda satıcı olarak mağdur olur muyum?

Satıcı dez avantajda olur bir de adamın piskoloji yerinde değil mide RAM'ı sana yollasın.

Hocam düşününce güzel sistem ama ayrıntılarını düşününce sıkıntı oluyor. Orjinal 3.nesil AirPods satıyordum, birisi param güvende ile almak istedi. Benim orjinal cihazımı alır yerine kaliteli çakma koyar durumu anlarsam da inkar eder diye uğraşmak istemedim. Karşıdaki sizin raminizi alıp yerine aynı veya başka bi bozuk ram bile koyabilir. Ben koymadım der işin işinden çıkar. Burada Sahibinden nasıl bir yol alıyor bilmiyorum. Türkiye'de yaşıyoruz. Ne görsem şaşırmam.

Hocam üç gün önce RAM aldım satıcı hala yollamadı. O siz olabilir misiniz ? 😀

Hocam gidin RAM'in çalıştığına dair testleri yapın videoya alın saklayın kargoya koyuduğunuzu belirtin ardından kargoda düzgün paketlerseniz pek sorun olmaz ama gende üzerine kırılacak eşya yazın gönderin derim ben.
Hocam karşıdaki iade etmek isterse paket içeriğini değiştirirse ne yapacak. Sahibinden nasıl bir müşteri hizmeti sağlıyor muamma. En iyisi elden alışveriş yapmak, ben olsam param güvende tercih etmezdim, en azından satış yaparken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı