Param Güvende ile kasa satacağım anlaştım karşı tarafla ama nasıl güvence altına alabilirim kendimi daha önce sorun yaşayanlar olmuş. İade yapıp farklı ürün yollayan veya içinden parça alan/değiştiren olmuş bunun önüne nasıl geçebilirim?
Maalesef geçemezsiniz. Ancak farklı ürün yollarsa diye iade paketini açmadan önce video çekerken açın aynı şekilde paketlerken de fotoğraf çekin size başka ürün yolladığında mahkemeye vermekten başka çareniz yokParam Güvende ile kasa satacağım anlaştım karşı tarafla ama nasıl güvence altına alabilirim kendimi daha önce sorun yaşayanlar olmuş. İade yapıp farklı ürün yollayan veya içinden parça alan/değiştiren olmuş bunun önüne nasıl geçebilirim?
Param Güvende ile kasa satacağım anlaştım karşı tarafla ama nasıl güvence altına alabilirim kendimi daha önce sorun yaşayanlar olmuş. İade yapıp farklı ürün yollayan veya içinden parça alan/değiştiren olmuş bunun önüne nasıl geçebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.