Sahibinden Param Güvende ile sıfır ürün satmak riskli mi?

klimalıaraba

Picopat
Daha fazla  
Sahibinden Param Güvende ile ikinci el ürün satmanın riskli olduğunu biliyorum ama sıfır ürün satmak da riskli mi? Sonuçta alıcı ürünü açsa ve bozuk çıktı diye iade etmek istese (kötü niyetli veya değil) burada benim bozma ihtimalim yok zaten sıfır ürün? Doğru mu söylediklerim sizce?

Sahibinden Param Güvende ile ikinci el ürün satmanın riskli olduğunu biliyorum ama sıfır ürün satmak da riskli mi? Sonuçta alıcı ürünü açsa ve bozuk çıktı diye iade etmek istese (kötü niyetli veya değil) burada benim bozma ihtimalim yok zaten sıfır ürün? Doğru mu söylediklerim sizce?

İade talebi direk kabul oluyor bildiğim kadarıyla isterse cihazı bile göndermeyebilir güvenmiyorum Param Güvende'ye.

Hocam satıcı iyi niyetle alıp, açtığında ürün bozu çıkarsa size iade eder siz de üründen para kazanamamış olursunuz.

Ama alıcı kötü niyetliyse sizin sağlam ürününüzü alıp, elindeki bozuk olanı yollayabilir. Bunu belgelemek için ürünün seri nosunu falan (kutuyu açmadan öğrenebiliyorsanız seri nosunu) vs görecek şekilde ürün kutusunun her yönünden fotosunu ve videosunu çekin.

Gelen ürün farklıysa en azından elinizde bir belge olur bilmiyorum bu tip durumlarda Sahibinden.com bunları cidden inceleyip alıcıyı da koruyor mu ama sanmıyorum muhtemelen mahkemelik olursunuz. Uğraşmak istemeyip lanet edip vazgeçersiniz muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı