Hayır, kargo 10 desiyi geçmediği sürece sorun olmaz. Bu yöntem ile kargo ucuza gelsin diye birbirlerine ürün yollayanlar bile var.Param Güvende ile oyun sattım ve adam diğer oyunu birlikte almak istiyor. Birini aldı diğerini IBAN'a atıp oradan aynı kargoya yani sahibinden kargosuna koymamı istiyor. Sorun olur mu acaba?
Param Güvende ile oyun sattım ve adam diğer oyunu birlikte almak istiyor. Birini aldı diğerini IBAN'a atıp oradan aynı kargoya yani sahibinden kargosuna koymamı istiyor. Sorun olur mu acaba?
Aman hocam o şekilde yapmayınYok olmaz ben kargo parasını az vermek için 1TL'ye ilan koyup satın alıyorum bir şey demiyorlar istediğinizi gönderin.
Aman hocam yapmayın. Arkadaşın hesabı tamamen kapattılar bu durumdan dolayı... O yüzden 1TL yapılmamalı. Yapılacaksa fiyatın yüksek olması lazım.
Umarım olmaz hocam. Ama sağlama almak için daha gerçekçi fiyatlar koyarsanız daha iyi olur.Bir şey olmadı şu ana kadar umarım daha da olmaz normalde 200-300TL kargo vermektense ucuza çözüyoruz sahibinden sağ olsun.
Param Güvende ile oyun sattım ve adam diğer oyunu birlikte almak istiyor. Birini aldı diğerini IBAN'a atıp oradan aynı kargoya yani sahibinden kargosuna koymamı istiyor. Sorun olur mu acaba?
Satılan ürünlerin ortalama ağırlıkları ve boyutları var misal ekran kartı diye 9 kiloyu yollarsan ve bunu defalarca tekrarlarsan banlarlar.Bir şey olmadı şu ana kadar umarım daha da olmaz normalde 200-300TL kargo vermektense ucuza çözüyoruz sahibinden sağ olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.