Sahibinden Param Güvende kargosuna ekstra içerik konabilir mi?

SekiroSDT

Hectopat
Daha fazla  
Param Güvende ile oyun sattım ve adam diğer oyunu birlikte almak istiyor. Birini aldı diğerini IBAN'a atıp oradan aynı kargoya yani sahibinden kargosuna koymamı istiyor. Sorun olur mu acaba?

Param Güvende ile oyun sattım ve adam diğer oyunu birlikte almak istiyor. Birini aldı diğerini IBAN'a atıp oradan aynı kargoya yani sahibinden kargosuna koymamı istiyor. Sorun olur mu acaba?
Hayır, kargo 10 desiyi geçmediği sürece sorun olmaz. Bu yöntem ile kargo ucuza gelsin diye birbirlerine ürün yollayanlar bile var.

Son düzenleme:

Yok olmaz ben kargo parasını az vermek için 1TL'ye ilan koyup satın alıyorum bir şey demiyorlar istediğinizi gönderin.

Normalde olmaz ama bu sistemde satıcı pek güvenli bir noktada değil o yüzden parayı önden al ikisini aynı kutuya koyabilirsin, bu sisteme ters ama kontrol eden yok zaten.

Yok olmaz ben kargo parasını az vermek için 1TL'ye ilan koyup satın alıyorum bir şey demiyorlar istediğinizi gönderin.
Aman hocam o şekilde yapmayın 😃 . Arkadaşın hesabı tamamen kapattılar bu durumdan dolayı... O yüzden 1tl yapılmamalı. Yapılacaksa fiyatın yüksek olması lazım.

Aman hocam yapmayın 😃. Arkadaşın hesabı tamamen kapattılar bu durumdan dolayı... O yüzden 1TL yapılmamalı. Yapılacaksa fiyatın yüksek olması lazım.

Bir şey olmadı şu ana kadar umarım daha da olmaz normalde 200-300TL kargo vermektense ucuza çözüyoruz sahibinden sağ olsun.

Bir şey olmadı şu ana kadar umarım daha da olmaz normalde 200-300TL kargo vermektense ucuza çözüyoruz sahibinden sağ olsun.
Umarım olmaz hocam. Ama sağlama almak için daha gerçekçi fiyatlar koyarsanız daha iyi olur.

Hocam kargo sınırını aşmadığınız sürece içine ne koyduğunuz önemli değil doldurun gitsin ama fiyatı 1 TL yapmayın eğer uygulamanın otomatik engeline takılırsanın 10 yıllık ban yersiniz benim aktif hesabım klapandı sırf 1TL ile sürekli alışveriş yaptığım için dikkat edin.

Satılan ürünlerin ortalama ağırlıkları ve boyutları var misal ekran kartı diye 9 kiloyu yollarsan ve bunu defalarca tekrarlarsan banlarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı