Sahibinden Param Güvende kargosuna ekstra içerik konabilir mi?

Aman hocam o şekilde yapmayın 😃. Arkadaşın hesabı tamamen kapattılar bu durumdan dolayı... O yüzden 1TL yapılmamalı. Yapılacaksa fiyatın yüksek olması lazım.

Evet size katılıyorum acımıyorlar kapatıyolar telefon numarası 2 yıl girilmiyor zor bir durum.

Satılan ürünlerin ortalama ağırlıkları ve boyutları var misal ekran kartı diye 9 kiloyu yollarsan ve bunu defalarca tekrarlarsan banlarlar.

Bunu duymadım açıkçası. Hatta birisi ile takas yaparken biriniz gönderin param g ile sonra arkadaşa gidince o da iade etsin ve takaslanan eşyayı iade etsin sadece kargo parasını geri vermiyorlar kalan parayı da iade ediyorlar.

Benim buradaki acente tartmıyor bile anlaşma kodunu söylüyorum barkod yapıştırıp kenara fırlatıyorlar.
Sisteme en boy kg giriliyor ki taşıyacak arabada kendisini ayarlıyor , 10 desi altı diye sallıyordur anlaşmalı olduklarından ptt ile anlaşmaları bitmiş yurt içi ne yapar bilemem.

Şöyle diyeyim iki tane switch oyunu.
Senin olayda sıkıntı yok sen paranı önden al tamam.

Son düzenleme:
Sisteme en boy kg giriliyor ki taşıyacak arabada kendisini ayarlıyor, 10 desi altı diye sallıyordur anlaşmalı olduklarından PTT ile anlaşmaları bitmiş yurt içi ne yapar bilemem.

Ben yurtiçinden veriyorum dediğim gibi çok uğraşmıyorlar buradaki acentede adamların umurunda bile değil bi içinde ne var diyorlar pahalı bir şeyse sorumluluk reddi beyanı yapıştırıyorşar üstüne taşırken kırılırsa karışmıyalım diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı