Param Güvende ile oyun sattım ve adam diğer oyunu birlikte almak istiyor. Birini aldı diğerini IBAN'a atıp oradan aynı kargoya yani sahibinden kargosuna koymamı istiyor. Sorun olur mu acaba?
Param Güvende ile oyun sattım ve adam diğer oyunu birlikte almak istiyor. Birini aldı diğerini IBAN'a atıp oradan aynı kargoya yani sahibinden kargosuna koymamı istiyor. Sorun olur mu acaba?
Normalde olmaz ama bu sistemde satıcı pek güvenli bir noktada değil o yüzden parayı önden al ikisini aynı kutuya koyabilirsin, bu sisteme ters ama kontrol eden yok zaten.
Aman hocam o şekilde yapmayın . Arkadaşın hesabı tamamen kapattılar bu durumdan dolayı... O yüzden 1tl yapılmamalı. Yapılacaksa fiyatın yüksek olması lazım.
Hocam kargo sınırını aşmadığınız sürece içine ne koyduğunuz önemli değil doldurun gitsin ama fiyatı 1 TL yapmayın eğer uygulamanın otomatik engeline takılırsanın 10 yıllık ban yersiniz benim aktif hesabım klapandı sırf 1TL ile sürekli alışveriş yaptığım için dikkat edin.