M M5Sakarya Centipat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 801 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #31 GGHOST dedi: Heee bu arkadas komple hazir sistem satiyormus. Benim aradigim anakart H81dide teşekkür ederim yine de. Genişletmek için tıkla... İsterseniz bir sorun, elinde sürüyle parça var.
GGHOST dedi: Heee bu arkadas komple hazir sistem satiyormus. Benim aradigim anakart H81dide teşekkür ederim yine de. Genişletmek için tıkla... İsterseniz bir sorun, elinde sürüyle parça var.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.037 Çözümler 5 2 Şubat 2023 #32 M5Sakarya dedi: İsterseniz bir sorun, elinde sürüyle parça var. Genişletmek için tıkla... Olur. Teşekkür ederim tekrardan.
M5Sakarya dedi: İsterseniz bir sorun, elinde sürüyle parça var. Genişletmek için tıkla... Olur. Teşekkür ederim tekrardan.
Abdullah Çakır Zeptopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #33 Ben telefon alacaktım adam şebekesi çekmeyen telefonu şebeke direğinin altında buluşup sattı, neden Param Güvende ile almayayım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024
Ben telefon alacaktım adam şebekesi çekmeyen telefonu şebeke direğinin altında buluşup sattı, neden Param Güvende ile almayayım?