Hayır. Ya GET ya Param Güvende kullanman lazım.Param güvende ile çoğu satıcı satmak istemiyor doğal olarak, peki param güvende olmadan alırsak ve mesela sorunsuz denilen üründe sorun çıkarsa iade edebiliyor muyum?
GET nedir, ondada sahibinden para alıyor mu?Hayır. Ya GET ya Param Güvende kullanman lazım.
Yani biraz mantıklı olalım. Adam sana sattıktan sonra herhangi bir sorun olursa geri iade etmeni istemiyor ki bu yüzden GEt ya da param güvende kullanmıyor.Param güvende ile çoğu satıcı satmak istemiyor doğal olarak, peki param güvende olmadan alırsak ve mesela sorunsuz denilen üründe sorun çıkarsa iade edebiliyor muyum?
Haksızlar demedim zaten ben olsam ben de satmam öyle.Yani biraz mantıklı olalım. Adam sana sattıktan sonra herhangi bir sorun olursa geri iade etmeni istemiyor ki bu yüzden GEt ya da param güvende kullanmıyor.
Satıcılarla görüş ama hiç bir ikinci el satıcısı iadeyi kabul etmez. Zaten adamın paraya ihtiyacı olduğu için satıyor.Haksızlar demedim zaten ben olsam ben de satmam öyle.
Bunun bir ortası yok mudur?
DFGT Direksiyon seti satıyor musunuz, satıyorsanız sizden alayım.Yüz yüze alabilirsin en güvenli GeT'ten sonra başka yolu yok. Ben satışları param güvende ile yapıyorum.
Başka bir sebebide var. Param güvende tamamen alıcıyı koruyan satıcıyı mağdur eden bir sistem. O yüzden istememesi normal.Yani biraz mantıklı olalım. Adam sana sattıktan sonra herhangi bir sorun olursa geri iade etmeni istemiyor ki bu yüzden GEt ya da param güvende kullanmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.