Çözüldü Sahibinden Param Güvende onaylama süresi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ninj4hakan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben birkaç gün önce sahibinden sitesinden bir işlemci aldım. Param güvende ile PC topladığım için her parçayı ayrı ayrı siparis verdim. 1 Power 1 işlemci bir de AMD destekli bir anakart aldım. Sormak istediğim şu Power ile işlemci yarın yani 22 Kasım pazartesi günü burada olacak. Anakart ise büyük bir ihtimalle 23 hiç olmadı 24 Kasım'da burada olacak. E benim işlemci parası sahibinden havuzunda ama güvenemiyorum, parayı anakart geldiğinde yani sistemi test ettiğimde onaylamak istiyorum. İşlemci geldiğinde ben 2 3 gün daha anakarti beklemek zorundayım, diyecegim şu ki benim onaylamak için kaç günüm var? Hemen onaylamak istemiyorum.

Bu tür işler için bence yaşadığınız şehirde bir ürün alın. Param güvende uygulaması satıcıdan komisyon alır. Satıcı daha düşük bir fiyata satmayı zaten göze almıştır. Daha uyguna elden size satabilir. Aldığınız yere bilgi verip bu süreyi uzatabilirsiniz veya kargo firmasından geç ürünü alıp bu onaylama süresini uzatabilirsiniz.

Bu tür işler için bence yaşadığınız şehirde bir ürün alın. Param güvende uygulaması satıcıdan komisyon alır. Satıcı daha düşük bir fiyata satmayı zaten göze almıştır. Daha uyguna elden size satabilir. Aldığınız yere bilgi verip bu süreyi uzatabilirsiniz veya kargo firmasından geç ürünü alıp bu onaylama süresini uzatabilirsiniz.
Satıcıdan komisyon almıyor. Alıcı daha fazla para ödüyor. O dediğiniz sistem Güvenli E-ticaret sistemiydi. Geride kaldı artık.

Makaleye gerek yok. Kargo geldiği zaman deneyin ve onaylayın. Sorunlu ise iade talebi oluşturun. Sitede Bana Özel/Alışveriş İşlemlerim/Param Güvende yerine bakabilirsiniz.

Yazılanı sözleşme üzerinden de okudum, 2 gün değil. 4 gün. Bizzat Param Güvende ile sattığım ürünler de var aldığım ürünler de. 3 gün sadece alıcıya WhatsApp üzerinden onaylaması için mesaj attığımı biliyorum.
Feedback atın Sahibinden'e. Sözleşmenin kısımını paylaşabilir misiniz? Mayıs itibari ile 2 gündü. Siz ne zaman yapmıştınız alışverişi?

Feedback atın Sahibinden'e. Sözleşmenin kısımını paylaşabilir misiniz? Mayıs itibari ile 2 gündü. Siz ne zaman yapmıştınız alışverişi?
En güncel işlemim param güvende ile satış işlemim olmuş. 4 Kasım'da satın alındığı için ilandan kaldırılmış direkt. Hangi tarihte paranın aktarıldığı yazmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı