Sahibinden Param Güvende sorun yaratır mı?

698401

Centipat
Param Güvende ile ilk defa sahibinden bir ürün satın alacağım peki herhangi bir sorun yaşar mıyım? Hiç sorun yaşadınız mı? Bir de ne gibi önlemler almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eve geldiğinde hemen onaylamayın, test edin söylenen sorunlar var mı? Yok mu? Söylenmeyen sorunlar var mı? Ona bakın sonra onaylayın. Eğer söylenen gibi değilse veya söylenmeyen bir sorunu varsa direkt iade talep edebilirsiniz.

Param Güvende ile ilk defa sahibinden bir ürün satın alacağım peki herhangi bir sorun yaşar mıyım? Hiç sorun yaşadınız mı? Bir de ne gibi önlemler almalıyım?

Ürün alırken ne gibi bir sorun yaşayabilirsiniz? Alın geçin hocam. Ürün satarsanız sorun yaşama ihtimaliniz yüksek.

Ben ekran kartı aldım. Herhangi bir sorun çıkmadı. Aslında her şey karşındaki satıcıya kalmış bir şey. Ama alıcı için güvenilir bir sistem. Ürün dilediğiniz gibi gelmezse direkt iade başlatabilirsiniz.

Eve geldiğinde hemen onaylamayın, test edin söylenen sorunlar var mı? Yok mu? Söylenmeyen sorunlar var mı? Ona bakın sonra onaylayın. Eğer söylenen gibi değilse veya söylenmeyen bir sorunu varsa direkt iade talep edebilirsiniz.

Tamam teşekkür ederim.

Ürün alırken ne gibi bir sorun yaşayabilirsiniz? Alın geçin hocam. Ürün satarsanız sorun yaşama ihtimaliniz yüksek.

Yani hocam sahibinden çok dolandırıcıları görüyorum o yüzden bir sorayım dedim.

Bilgisayar kasa alacağım hocam.
2 günlük iade hakkınız var, ürün elinize ulaştıktan sonra onaylamanız takdirde iade edemezsiniz. 2 gün boyunca sisteme detaylı testler yapın, eğer herhangi bir sorun çıkmazsa ürünü onaylayabilirsiniz. Bu arada dikkat edin, belirli bir desi miktarından sonra param güvende seçeneğiyle alsanız bile işleyiş değişiyor;

S - Param Güvende ile ilan verilebilen kategorilerdeki 10 kg/desi altında olan ve kargo firmalarınca taşınabilir ürünler arasında yer alan ikinci el ve sıfır tüm ürünler S - Param Güvende ile satılabilir.
S - Param Güvende ile 10 kg/desiye kadar olan gönderilerinizi anlaşmalı olduğumuz PTT ya da Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz, 10 kg/desiyi aşan gönderiler için ise S - Param Güvende hizmeti kullanılamamaktadır.
Kaynak;https://yardim.sahibinden.com/hc/tr/articles/360020588459-Satılan-Ürünün-Kargo-Süreci-Nasıl-İşliyor-

Technopat Haberler

Geri
Yukarı