Sahibinden Param Güvende ürününde sorun olursa iade yapılabilir mi?

scythenes

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Sahibinden Param güvende ile bir kulaklık satın aldım. Ürünün gelmesini bekliyorum ancak;

1-) İçerisindeki ürün bozuk çıkarsa, ürünü kendim bozmadığıma dair kutu açılmadan bir video çeksem sahibinden bu videolu kanıtı kabul eder mi? Ya da videolu kanıt vb. şeyler istiyor mu?

2-) Ürünü teslim aldığımda uygulamadan onayladıktan sonra üründe bir problem olursa iade oluşturabiliyor muyum?

Aklımda birkaç soru daha var şimdilik bunlar kafama takıldı. Bilgisi olanlar cevaplarsa çok memnun olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Sahibinden Param güvende ile bir kulaklık satın aldım. Ürünün gelmesini bekliyorum ancak;

1-) İçerisindeki ürün bozuk çıkarsa, ürünü kendim bozmadığıma dair kutu açılmadan bir video çeksem sahibinden bu videolu kanıtı kabul eder mi? Ya da videolu kanıt vb. şeyler istiyor mu?

2-) Ürünü teslim aldığımda uygulamadan onayladıktan sonra üründe bir problem olursa iade oluşturabiliyor muyum?

Aklımda birkaç soru daha var şimdilik bunlar kafama takıldı. Bilgisi olanlar cevaplarsa çok memnun olurum. Teşekkürler.
Evet iade oluşturabiliyorsun. Satıcı "ben bozuk göndermedim" tarzı şeyler söyleyebilir. Bu yüzden dediğin gibi video al. Şuana kadar 10'dan fazla alışveriş yaptım hiç birinde sorun yaşamadım. Sanırım ben şanslıydım, satıcıların hepsi dürüsttü fakat dürüst olmasalar dahi sorun olacağını sanmıyorum çünkü zaten sistem bunun için var. Alıcıyı koruyor. İçiniz rahat olsun. Video çekmeyi unutmayın.

Para siz onaylayana kadar sahibindenin bankasında kalıyor. Ürünü açıyorsunuz, test ediyorsunuz, sorun yoksa onaylıyorsunuz para gidiyor. Sorun varsa ürünü gönderip sahibindenden geri alıyorsunuz parayı.

İyi günler. Sahibinden param güvende ile bir kulaklık satın aldım. Ürünün gelmesini bekliyorum ancak;

1-) içerisindeki ürün bozuk çıkarsa, ürünü kendim bozmadığıma dair kutu açılmadan bir video çeksem sahibinden bu videolu kanıtı kabul eder mi? Ya da videolu kanıt vb. şeyler istiyor mu?

2-) ürünü teslim aldığımda uygulamadan onayladıktan sonra üründe bir problem olursa iade oluşturabiliyor muyum?

Hocam istediğiniz gibi iade edebilirsiniz yeter ki kanıtınız olsun. Ama şöyle bir şey var. Param güvende hizmetinden %10 kendine alıyor. Diyelim ki 10.000 liralık bir şey aldınız sizden 1000 TL alıyor. İade ederseniz o parayı da vermiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı