Sahibinden satıcısı tarafından dolandırıldım

Deniz Baki Avcı

Zeptopat
Daha fazla  
Sahibinden satıcısı tarafından dolandırıldım. NVIDIA 9800 GT ekran kartını Sahibinden üzerinden bir satıcıdan aldım. Ankara'da elden nakit parayla satın aldım. Ürünün açklamasında sorunsuz yazıyor fakat eve getirip ekran kartımı taktıgım zaman görüntü alamadım ve satıcıya yazdım, bir arıza olursa degişiklik veya iade yapacagını söyledi fakat 1 hafta telefonlarıma bakmadı. Sonrasında istediğiniz yere şikayet edin diye kararını degiştirdi.

Nasıl bir yol izlemeliyim? Nereye şikayette bulunabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden satıcısı tarafından dolandırıldım. NVIDIA 9800 GT ekran kartını Sahibinden üzerinden bir satıcıdan aldım. Ankara'da elden nakit parayla satın aldım. Ürünün açklamasında sorunsuz yazıyor fakat eve getirip ekran kartımı taktıgım zaman görüntü alamadım ve satıcıya yazdım, bir arıza olursa degişiklik veya iade yapacagını söyledi fakat 1 hafta telefonlarıma bakmadı. Sonrasında istediğiniz yere şikayet edin diye kararını degiştirdi.

Tüketici hakem heyetine başvurun.

Sahibinden satıcısı tarafından dolandırıldım. NVIDIA 9800 GT ekran kartını sahibinden üzerinden bir satıcıdan aldım. Ankara'da elden nakit parayla satın aldım. Ürünün açklamasında sorunsuz yazıyor fakat eve getirip ekran kartımı taktıgım zaman görüntü alamadım ve satıcıya yazdım, bir arıza olursa degişiklik veya iade yapacagını söyledi fakat 1 hafta telefonlarıma bakmadı. Sonrasında istediğiniz yere şikayet edin diye kararını degiştirdi.

Dava açın hemen konuşma fotoğraflarını atıp tüketici kanunundan dava açın ve şikayette bulunun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı