Sahibinden sattığım ürünü iade eden kişi eksik gönderdi

fourleafclover

Centipat
Daha fazla  
1 ay önce 1 laptop sattım ve alıcı laptopun hasarlı olduğunu söyledi ve geri gönderdi. Laptop bana geldiğinde içinde şarj cihazı yoktu. Bende hemen alıcıya ilettim. Unutuğunu ve 1 2 güne göndereceğini söyledi. Aradan 1 ay geçti ve halen daha bir haber yok. Sizce ne yapmalıyım şikayet etmeyi düşünüyorum nereye edebilirim?

1 ay önce 1 laptop sattım ve alıcı laptopun hasarlı olduğunu söyledi ve geri gönderdi. Laptop bana geldiğinde içinde şarj cihazı yoktu. Bende hemen alıcıya ilettim. Unutuğunu ve 1 2 güne göndereceğini söyledi. Aradan 1 ay geçti ve halen daha bir haber yok. Sizce ne yapmalıyım şikayet etmeyi düşünüyorum nereye edebilirim?

Sahibinden üzerinden satış yapılmaz. Koşulsuz iade etme hakkı var alıcının. Şikayet etseniz de pek bir şsy değişeceğini sanmıyorum 1 ay olmuş. Laptopun elinize ulaştığına sevinmeniz lazım.

Sahibinden güya param güvende diye bir olay çıkardı, güya satan da alan da memnun olacaktı Türkiye'de dolandırıcılık için kullanılıyor bu yöntem. Ürün yine elinize gelmiş hocam adam yolladım dese ama gelmese yapabileceğiniz bir şey yok. Çünkü denetlenmiyor. Adamı yine sıkıştırın siz belki gönderir ama göndermeye de bilir pek ümitlenmeyin derim. Mümkünse de birdaha elden satmaya çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı