Arkadaşlar selamünaleyküm bu alışveriş sitelerden anlamıyorum teyzem mobilya bulmuş ve bana linki attı linki açtım sahibinden sitesi çıktı. İnternette görüyorum fakat bu ilanı sahibinden uygulamasında göremiyorum.
Arayıp sorduğumda Param Güvende var diye 3 kişi falan aynı anda alırsa sıkıntk olur herkese açık yapmadım diyor. Gerçek midir?
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Site dolandırıcı sitesi. Kullanıcı adı şifre alanına rastgele bir şeyler giriş yapıyor. Güvenli ödeme yerine EFT yapmanı bekliyor. Çok acemi işi yapılmış bir site. Tasarımından bahsetmeye gerek bile yok. Rezalet bir tasarımı var. Dolandırıcılar artık işi bilmiyor gördüğüm kadarıyla.
Arkadaşlar selamünaleyküm bu alışveriş sitelerden anlamıyorum teyzem mobilya bulmuş ve bana linki attı linki açtım sahibinden sitesi çıktı. İnternette görüyorum fakat bu ilanı sahibinden uygulamasında göremiyorum.
Arayıp sorduğumda Param Güvende var diye 3 kişi falan aynı anda alırsa sıkıntk olur herkese açık yapmadım diyor. Gerçek midir?
"Yurt dışına çıkacağım" yazmak yerine "yurt dışına kaçacagim" olarak değiştirmeli ilan başlığını, site zaten sahte, Bir de, güvenilir olsun diye isminin başına Dr. Koymuş. Aynen inandik.