Sahibinden sitesinden ürün alınır mı?

IBAN'a para gönderdikten sonra kargolama yapan çok kişi var, o yüzden kesin dolandırıcı diyemem. Gerçekten çok uygunsa fiyatı dolandırıcı olabilir.

IBAN'a para gönderdikten sonra kargolama yapan çok kişi var, o yüzden kesin dolandırıcı diyemem. Gerçekten çok uygunsa fiyatı dolandırıcı olabilir.
Hocam normalde hoparlörün fiyatı en aşağı 2500TL'den başlıyor. İlanda 1500TL kutulu garantili sorunsuz. Satıcının puanıda vardı ancak bilemedim şimdi.

Hocam ben orada birkaç ürün sattım. Satarken belirttim. Kargo yoktur elden teslim. Karşıdaki kişiye güvenmek zor. İşiniz zor. Ben bile kargo ile satmayı düşünmedim.

Hocam normalde hoparlörün fiyatı en aşağı 2500TL'den başlıyor. İlanda 1500TL kutulu garantili sorunsuz. Satıcının puanıda vardı ancak bilemedim şimdi.

Hocam o şekilde en fazla yapabileceğiniz adam kargoyu vermeye gittiğinde görüntülü şekilde arayıp kargoya verişini canlı olarak izlemek olur. Ha ama kutunun içinde ne olacağını bilemezsiniz belki taş koymuşda olabilir.

Hocam sahibinden üzerinden alış veriş teklif ettik kabul ederse kargoyu karşılayıp alacağız. Direkt hesaba para göndermek çok riskli.

Hocam adam neden diye soruyor.

Sahibinden'de para satıcıya aktarilxak ama ürün bozuk gelirse iade süreci uzun gönderilme süreci uzun. Eğer alıcı ürünü aldıktan sonra Geri göndermeye çalışırsa sorunlar oluyor uzuyor sureç

Dediğim gibi her zaman elden daha mantıklı.

İstediğin hoparlöru söyler misin kral.

Aslında Param Güvende bence daha mantıklı, aynı şehirde olsam bile yine Param Güvende'yle alırım. Çünkü birkaç gün iade hakkın var, ürünü aldıktan sonra beğenmezsen ya da bozulursa anında iade edebiliyorsun. Elden aldıktan 1-2 gün sonra ürünü beğenmedin veya bir kusuru çıktı, o satıcıya bir daha ulaşma şansın zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…