Sahibinden sitesinden ürün alınır mı?

Bende dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum hocam yorumları filan var satışlarını hep kargodan yapmış onları fake yapmış olamazlar herhalde?

Profilindeki değerlendirmeler iyise zaten Param Güvende olmasa da havale sonrası kargo ile alırım ben. Ama bir de Param Güvende'si de varsa tadından yenmez.

Profilindeki değerlendirmeler iyise zaten Param Güvende olmasa da havale sonrası kargo ile alırım ben. Ama bir de Param Güvende'si de varsa tadından yenmez.

Fiyatı güzel cazip geldi bir kusuru yoksa gerçekten güzel fiyat güzel ürün.

Hocam mavi rengi o ben siyah rengini istiyorum.

Fiyatı güzel cazip geldi bir kusuru yoksa gerçekten güzel fiyat güzel ürün.

O yüzden yapıştım zaten hocam. Hem istediğim renk garantisi devam ediyor kusuru vs. yok kaçırmak istemiyorum. İlan linkini atardım da biri benden önce kapar diye korkuyorum .

Param güvende hizmet bedeli vereceğinize bence bu daha mantıklı hocam

Siyah rengi en ucuz 2450'ye var, ama rengi çok önemliyse alın. Param Güvende ile hizmet bedeli de alıyor, toplam fiyat sıfırına yakın olduğundan benim renk takıntım olmadığından amazondakini alırdım.

İlanı kaybetmiştim hocam iyi oldu attığınız. Sizce güvenilir mi?
Satıcı 2014 Yılı itibaren üye bu platformda kullanıcı yorumları fake olmadığı belli o yüzden alınabilir dediğimiz gibi süreç uzun kargo vs

Satıcı 2014 Yılı itibaren üye bu platformda kullanıcı yorumları fake olmadığı belli o yüzden alınabilir dediğimiz gibi süreç uzun kargo vs
Param-güvende ile satış yapmış mı hocam ben göremedim ama yapmış gözüküyor. Güvenilir gibi ama iban ile alışveriş yapamam.

İlanı kaybetmiştim hocam iyi oldu attığınız. Sizce güvenilir mi?

Mavi rengi istemiyorum hocam siyah rengi daha güzel duruyor.

Güvenilir hocam, 11 yıllık hesabı var bir sürü satışı var. Dolandırılma ihtimaliniz çok düşük.

Param Güvende ile satış yapmış mı hocam ben göremedim ama yapmış gözüküyor. Güvenilir gibi ama IBAN ile alışveriş yapamam.

IBAN kesinlikle kullanmayın bu durumda her şey olabilir çok güvenilir bile olsa paranızı alıp kaçarsa hiçbir şey ispatlayamazsınız ve Sahibinden'de yasak hiçbir sorumluluk üstlenmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…