Profilindeki değerlendirmeler iyise zaten Param Güvende olmasa da havale sonrası kargo ile alırım ben. Ama bir de Param Güvende'si de varsa tadından yenmez.
Profilindeki değerlendirmeler iyise zaten Param Güvende olmasa da havale sonrası kargo ile alırım ben. Ama bir de Param Güvende'si de varsa tadından yenmez.
O yüzden yapıştım zaten hocam. Hem istediğim renk garantisi devam ediyor kusuru vs. yok kaçırmak istemiyorum. İlan linkini atardım da biri benden önce kapar diye korkuyorum .
O yüzden yapıştım zaten hocam. Hem istediğim renk garantisi devam ediyor kusuru vs. yok kaçırmak istemiyorum. İlan linkini atardım da biri benden önce kapar diye korkuyorum .
Siyah rengi en ucuz 2450'ye var, ama rengi çok önemliyse alın. Param Güvende ile hizmet bedeli de alıyor, toplam fiyat sıfırına yakın olduğundan benim renk takıntım olmadığından amazondakini alırdım.
IBAN kesinlikle kullanmayın bu durumda her şey olabilir çok güvenilir bile olsa paranızı alıp kaçarsa hiçbir şey ispatlayamazsınız ve Sahibinden'de yasak hiçbir sorumluluk üstlenmezler.