v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.007 Makaleler 3 Çözümler 20 27 Mayıs 2025 #41 Lientum dedi: Param Güvende ile satış yapmış mı hocam ben göremedim ama yapmış gözüküyor. Güvenilir gibi ama IBAN ile alışveriş yapamam. Genişletmek için tıkla... Yapmış ama bu ürün için yok. Pg artık satıcıdan da komisyon aldığı için pg ile gönderim yapmıyor olabilir.
Lientum dedi: Param Güvende ile satış yapmış mı hocam ben göremedim ama yapmış gözüküyor. Güvenilir gibi ama IBAN ile alışveriş yapamam. Genişletmek için tıkla... Yapmış ama bu ürün için yok. Pg artık satıcıdan da komisyon aldığı için pg ile gönderim yapmıyor olabilir.
Lientum Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.001 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #42 v3rtecc dedi: Yapmış ama bu ürün için yok. Pg artık satıcıdan da komisyon aldığı için pg ile gönderim yapmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Umarım sorunsuz bir şekilde alabilirim. Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün adama ulaşmaya çalıştık ancak yanıt vermedi. Bizde Anker Soundcore 2 ürününü aldık onun yerine. Mesaj yazan herkese çok teşekkürler. Son düzenleme: 30 Mayıs 2025
v3rtecc dedi: Yapmış ama bu ürün için yok. Pg artık satıcıdan da komisyon aldığı için pg ile gönderim yapmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Umarım sorunsuz bir şekilde alabilirim. Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün adama ulaşmaya çalıştık ancak yanıt vermedi. Bizde Anker Soundcore 2 ürününü aldık onun yerine. Mesaj yazan herkese çok teşekkürler.