Sahibinden tarzı bir site nasıl kurulur?

750816

Centipat
Arkadaşlar selam, bir arkadaşımla sahibinden tarzı bir web sitesi kurmak istiyoruz. HTML, CSS ve JavaScript öğrendikten sonra ne yapılmal? Sitenin tasarımı için bu 3 dil yeterli midir? Yoksa başka şeylerde yapmalı mıyız? Bilgisi olan açıklama yaparsa çok sevinirim.

Arkadaşlar selam, bir arkadaşımla sahibinden tarzı bir web sitesi kurmak istiyoruz. HTML, CSS ve JavaScript öğrendikten sonra ne yapılmal? Sitenin tasarımı için bu 3 dil yeterli midir? Yoksa başka şeylerde yapmalı mıyız? Bilgisi olan açıklama yaparsa çok sevinirim.

Hocam o üç dil öyle kolay öğrenilmiyor bayağı vakit gerek emin misiniz?

Yeterli değil hocam bayağı veri tabanı, API ve belirli kısımları için daha fazla dil öğrenmeli ve bayağı bayağı vaktinizin olması gerekir.

Bu başlıktan burnuma kötü kokular geldi. Umarım amacınız kopya sahibinden sitesi kurup, milleti dolandırmak değildir.

İnsanların sadece teknolojik cihazlar alıp satabileceği bir site var aklımda.

İnsanların sadece teknolojik cihazlar alıp satabileceği bir site var aklımda.
Böyle bir siteyi bir discord sunucusu olarak açsam mantıklı olur mu sizce, yani işler mi?

Sahibinden gibi web siteleri insan gözüne çok basit gözükse de arkada dönen işler gerçekten çok karmaşık HTML, CSS, ve JavaScript öğrenmiş olsan bile ek olarak çok iyi bir database ve Back-End bilgisine ihtiyacın var imkansız demiyorum yapmak mümkün elbette ama küçük başlamak lazım. Önce basit bir blog sitesi oluşturmayı falan dene.

Sahibinden gibi web siteleri insan gözüne çok basit gözükse de arkada dönen işler gerçekten çok karmaşık HTML, CSS, ve JavaScript öğrenmiş olsan bile ek olarak çok iyi bir database ve Back-End bilgisine ihtiyacın var imkansız demiyorum yapmak mümkün elbette ama küçük başlamak lazım. Önce basit bir blog sitesi oluşturmayı falan dene.
Anladım çok teşekkür ediyorum.

Umarım yaptığınız iş legaldir, usom gümbür gümbür çalışıyor vallahi. Öte yandan sahibinden sitesinin scriptini, sağlam bir şekilde editleyin yeterli.

İllegal bir durum yok sadece aklımdaki fikri danıştım foruma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı