Sahibinden ürünü iade edildiği için dava açılır mı?

Herhangi bir şey kırılmadi vida üzerinde tornavida izi ve çıkartma olur ya o gitti o kadar.

Dava edecek büyük ihtimalle kazanır mıyım onu anlamadım.

Dava etmez dolandırıcıdır büyük ihtimalle edersede kazanırsınız zaten.
 
Kanka yaptığın şey sıkıntı. Dava edemez ama yaptığın şey terbiyesizlik. Garanti etiketini delip geri göndermişsiniz. Ayıp diye yorumladım.
 
Çıkartma için para ödeyebilirsiniz arkadaşa dava açmaması için.
 
Bence kartı geri alın hocam. Garanti etiketini delip göndermişsiniz. Siz bakımını yapıp kullanın. Millet bu yüzden param güvendeyi kullanamıyor korkudan.
 
15 gün onaylama olayını anlamadım bu arada? Param güvende ile ürün satarsanız ve alıcı ürünü geri iade ederse sizin de ürünün sağlam olup olmadığını onaylamanız için 15 gün süreniz mi oluyor artık?
 
Sorunu bir avukata sormalı bence. Tornavida izi ve kartın içinin açılıp açılmadığını göstermek niyetine koyulan çıkartma yırtılmış. Adam zararda diye yorumladım ben.

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Arkadaş işlemi yaparken herhangi bir izin almamış. Ama hani gidip adam kendi söktü falan filan dese de kanıtlanır bir şey yok çünkü onay da vermiş. Satan kişinin elinden pek bir şey gelmez gibi.
 
Ama hani gidip adam kendi söktü falan filan dese de kanıtlanır bir şey yok çünkü onay da vermiş. Satan kişinin elinden pek bir şey gelmez gibi.
Adamla WhatsApp'tan konuşuyorum vidasını açtığımı söylemedim, söyleyeyim mi?
Ya tam bir art niyet şelalesi Konu sahibinin ahlakına kalmış: doğru olun, dürüst olun. Adamıda bilmiyorum ama o da güvenip param güvende açmış gariban.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…