Sahibinden üzerinden Casper Excalibur G770 alınır mı?

burkapak

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi Sahibinden'de aynı ürün sıfır olduğu halde 1000TL civarı uyguna satılıyor ama kontrol amaçlı kutusu açılmıştır yazıyor. 2 yıl garantisi varmış. Neden 1000TL uygun, tehşir ürünü mü diye sordum ama tehşir ürünü değilmiş. Peki nasıl 1000 TL uyguna satıyorlar? Buradan almak güvenilir mi? Güvenilir, alınır derseniz direkt alacağım çünkü. Cevaplarınız için teşekkürker.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir Casper önermiyoruz?

Alınmaz ve sahtedir. G770 1000 lira değil hocam. Bütçe belirtin.
1000TL dememiş dikkatli okuyun.

Hocam almayın sakın, bir insan neden alıp kontrol için kutusunu açar? Neden almışlar o zaman? Böyle sorgulayın.

Hocam almayın bence, bir insan neden sipariş verir sadece kutusunu açar geri koyar ve satar? Üstelik 1000TL daha uyguna satılması garip.

Hocam eğer uzaktan para yollayıp ürünü kargolayıp size yollayacağını söylüyor ise kesinlikle dolandırıcıdır. Onun dışında ürünü gidip yüz yüze alacaksanız. PC yi açar kontrol edersiniz. Bir sorun yoksa alınır. Ama uzaktan kargo ile yollayacağım diyorsa uzak durun

Bütçe nedir Casper önermiyoruz?

Bütcem 6500 7000 TL arasında. Fiyatlar çok arttı bu fiyata anca 1050 alabilirim fiyatların düşmesini bekliyorum.
Yok internet üzerinden almıycam istabula gidip alıcaktım.
Ürün fotoğraflarını atar mısınız?
Ürünün kendilerinin çektikleri fotoğraflar yok ama elden alıcaktım.
1000TL dememiş dikkatli okuyun.

Hocam almayın sakın, bir insan neden alıp kontrol için kutusunu açar? Neden almışlar o zaman? Böyle sorgulayın.
Evet sizde çok haklısınız aslında. Zaten istabulda işim vardı gitmişken bakayim diyorum ürüne güvenemezsem almam en köyü ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…