Sahibinden üzerinden dolandırıldım mı?

Adam dolandırıcı olmasa sana sattığı ürün için satılık demez. Polise gidebilirsin ama asıl mevzu savcılığa gitmek.

Gerek yok hocam boş yere haksız duruma düşeriz, yarın şikayette bulunacağım direkt kargo bilgisi vermezse.

Hocam açıkçası gönderdiğim isim kadın ismiydi o yüzden olabilir de olmayabilir de.

Kardeşim Discord adresin var mı bana acil olarak ulaşman lazım. Konu ile alakalı bir durum.
Kardeşim Discord adresin var mı bana acil olarak ulaşman lazım. Konu ile alakalı bir durum.
GetDown/2.55 KD#8743 Bu discord adresinden beni ekle ban alaş acil olarak

Basit değil. Anlamıyorsun ama o mesajlar hukuki geçerlilik taşımıyor. (adamın rızası yok paylaşımına dair) Adamın hesabına da atmamışsın parayı. Hesap sahibi ben bu adamı tanımıyorum der ve dekont işi de yalan olur. Hadi adamı tanıdığına dair kanıt sundun. Bu sefer de adam ben böyle bir satış yapmadım der yine kurtulur. En başından bankayı arayıp ters ibraz yapmanı söylemiştim. Şimdi bir bardak soğuk su içebilirsin.

Hocam parayı kolayca almanız oldukça zor. Bu iş yokuşa sürülmüş zaten. Parayı alsanız bile yaşadığınız stres sizi yıpratacak ve kaybettiğiniz vakte acıyacaksınız. Bu sebeple bir kitap olsa bile almadan önce 5-6 kez düşünürüm.

Geçmiş olsun. İnşallah dolandırmamıştır.

Arkadaşlar hesap sahibinin durum ile alakası yok. Bu dolandırıcı olan taraf bu arkadaşın hesabını çalışıyor ve ilanda olmayan eski ilanı satışa koyarak dolandırma işine girıyorlar. Havale ile satış yapıyorlar sadece. Elden satış yapacağız deseler de telefonları açmıyorlar. İşin aslı hesap sahibi bana ulaştı ve şu an o da karakola giderek hesabım çalındı vs gibi ifade verecekmiş. Her iki tarafa da geçmiş olsun.

Asla hastam var diyen birisine güvenmeyin. Babam kaza yapmıştı bir keresinde, hastam var deyip kaçıp gitti. Sanki ameliyatı kendisi yapacak.

Hocam böyle olduğuna emin misiniz peki? Bir kanıtı var mı?

Eyvah eyvah. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…