Sahibinden üzerinden dolandırıldım mı?

Hocam sonuçta elimizde banka hesabı var ve bankaya gerekli bilgi verildi, bu hesaptan hangi ATM'den veya şubeden para çekildiğine kadar bilgi alınacak, daha sonra tarih ve saatten kamera kayıtları incelenip gerekli işlemler yapılacak. Benzer olay yaşayan birkaç kişiye denk geldim internette, onların davası da 1 yıl kadar sürmüş COVID dönemine denk geldiği için. Açıkçası öyle aşırı uzun süreceğini sanmıyorum ama ülkemizde bürokrasi maalesef çok keyfi işliyor.

İyi bir avukat olunca kanun mu değişiyor? Polis delil olduğunu söylemiş. Ayrıca adam arkandan konuşmuyor.

Sahibinden sitesi gerekli bilgileri verirse iş kolaylaşır bence.

İyi bir avukat olunca kanun mu değişiyor? Polis delil olduğunu söylemiş. Ayrıca adam arkandan konuşmuyor.
Kanun değişmiyor. Ama delil olarak geçersiz tutabilir. Bu yönde itiraz etme hakkı var çünkü. (dolandırıcılık istisnai bir durum olabilir bilgim yok istisnai durumlar hakkında ama bir tarafın rızası olmadan kayıt etmek suç ve delil teşkil etmiyor.) Bu arada benden arkadaşın biri diyerek arkamdan öylesine saydırıyor ki ben dolandırıcının avukatıymışım gibi hissettim şahsen... Düzgünce @ ile beni etiketleyip durumunu açıklayabilirdi.

Onu diyenin siz olduğunu bilmiyordum, kötü bir niyetim yok tonla mesaj atıldı konuya bu nedenle arkadaşın biri dedim sadece.

Son durum nedir? Umarım insafa gelmiştir.
Yok maalesef, dolandırıcıya savcılığa şikayet edeceğimi söyleyince engelledi geçti beni, hiçbir şekilde cevap vermiyor. Sonuç olarak dava açılmasına kaldı iş, o da ne zaman sonuçlanırsa.

Yok maalesef, dolandırıcıya savcılığa şikayet edeceğimi söyleyince engelledi geçti beni, hiçbir şekilde cevap vermiyor. Sonuç olarak dava açılmasına kaldı iş, o da ne zaman sonuçlanırsa.

Konuyu hortlattım gibi ama sonuç ne oldu acaba? Yada sonuçlandımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…