Sahibinden üzerinden dolandırıldım

Param Güvende'den haberim var ama nedense tercih etmedim, aklımdam çıkmış, şikayetçi olursam ne gibi çıkarı olur bana?

15 yaşında dolandırmak . Hocam sahibinden pahalı bir şey asla ama asla almayın. Pusat Pro zaten PS4 gamepadi kadar bir şey fiyatı. Neden sahibinden alıyorsunuz ki? Babanızla gidip dövün onu sonra şikayet oluşturun.

Karşıdaki kişi 15 yaşında ve ben İstanbul'dayken adam Kayseri'de, ayrıca niye dövelim hocam?

Asla unutamayacağın bir tecrübe olmuş. İleride hatırlar gülersin. Buzdolabından suyu çıkar 1 bardağa boşalt ve doyasıya iç.

Param Güvende'den haberim var ama nedense tercih etmedim, aklımdam çıkmış, şikayetçi olursam ne gibi çıkarı olur bana?

Eğer iyi bir avukatınız olursa işin sonuna kadar gider ama avukata ödeyeceğiniz ücret çok olur o yüzden değmez. Savcı soruşturma açmaya karar verirse elinize maddi anlamda yine çok bir şey geçmez olsa olsa dolandıran arkadaş ders almış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…