Sahibinden üzerinden yapılan satışta problem var mı?

Raxys

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bozuk bir direksiyon seti satıyordum. Kendini toplamayan, Sahibinden'de 2800 TL'ye koydum, adamın tekine 2400TL'ye sattım, dedim havale ile halledelim dedi. Ben Sahibinden'e attım parayı, fotoğraf attı şöyle, dedim o zaman iptal filan edeyim sonra böyle fotoğraf attı, dedi ben sana para gelince atayım abi şu an kartta değil, bende tamam dedim kargoladım, sizce dolandırıldım mı?

Dosya Ekleri

• web.whatsapp (2).png
    web.whatsapp (2).png
    160,6 KB · Görüntüleme: 42
  • web.whatsapp (1).png
    web.whatsapp (1).png
    170,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen dolandırıldın. Geçmiş olsun. Parayı almadan kargo yapma bundan sonra.

Hocam bence biraz kitap okursanız iyi olur çünkü yazdığınız paragraftan hiçbir şey anlamadım.

Hocam bence biraz kitap okursanız iyi olur çünkü yazdığınız paragraftan hiçbir şey anlamadım.

Abartısız 13 kere okudum ve anladığım şu: Dolandırıcı adam ilk önce sahibinden üzerinden ilanı satın almış fakat daha sonra satıcıya "ben sana havale olarak atayım parayı" demiş ve satıcı da kabul edip sahibinden üzerinden satışı iptal etmiş daha sonra satıcı gidip ürünü kargoya vermiş ve alıcıya "paramı at" demiş fakat alıcı "para sahibinden de onların parayı atmasını bekliyorum onlar parayı atınca sana atacağım" demiş 2 tane de ekran görüntüsü göndermiş, satıcı da tamam deyip ürünü kargoya vermiş ve şu an alıcıdan para gelmesini bekliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı