Sahibinden vs Letgo

süleyman88

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
820
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Karadeniz
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, birkaç parça elektronik parçaları sahibinden.com üzerinden satışa çıkardım. İlk kez 2.el satış yapıyorum internet üzerinden. Bugün 1 satış gerçekleştirdim fakat farklı şehirde olduğu için kargoya verdim. Alıcı ödemeyi yaptı fakat param güvende uygulamasını kullandığım için parayı havuza attı. Alıcının onayından sonra para gelecek. Şöyle bir durum var ki alıcı ürünü alacak, açacak, kurcalayacak belki zarar verecek belki elindeki parçayla değiştirip geri yollayacak belki böyle bir şey hiç olmayacak ama böyle de bir durum var. Bunu müşteri temsilcisiyle konuştum. Kendi haklarımı savunabilirmişim. Lakin bayağı çetrefilli bir iş. Letgo.com üzerinden hiç satım ve alım yapmadım. Sizce letgo.com üzerinden mi satış yapmalı mıyım? Orada satış işlemi nasıl oluyor? Hangisi daha güvenlidir veya mantıklıdır? Letgo.com ile kıyaslayabilir misiniz?
 
Son düzenleme:
Letgo kullanıcılarının çoğu aptal oluyor. Sahibinden'de ciddi alıcılar bulunabiliyor ve Param Güvende sistemi çok sağlam olmuş. Letgo'yu tercih etmiyorum artık.
 
Merhaba, birkaç parça elektronik parçaları sahibinden.com üzerinden satışa çıkardım. İlk kez 2.el satış yapıyorum internet üzerinden. Bugün 1 satış gerçekleştirdim fakat farklı şehirde olduğu için kargoya verdim. Alıcı ödemeyi yaptı fakat param güvende uygulamasını kullandığım için parayı havuza attı. Alıcının onayından sonra para gelecek. Şöyle bir durum var ki alıcı ürünü alacak, açacak, kurcalayacak belki zarar verecek belki elindeki parçayla değiştirip geri yollayacak belki böyle bir şey hiç olmayacak ama böyle de bir durum var. Bunu müşteri temsilcisiyle konuştum. Kendi haklarımı savunabilirmişim. Lakin bayağı çetrefilli bir iş. Letgo.com üzerinden hiç satım ve alım yapmadım. Sizce letgo.com üzerinden mi satış yapmalıyım? Orada satış işlemi nasıl oluyor? Hangisi daha güvenlidir veya mantıklıdır? Letgo.com ile kıyaslayabilir misiniz?

Letgo'da kendiniz uğraşırsınız bir sistemleride yok sadece al sat ama sahibinden.com daha sistemli. Sonuç olarak sahibinden tercihimdir.
 
Şöyle bir durum var ki alıcı ürünü alacak, açacak, kurcalayacak belki zarar verecek belki elindeki parçayla değiştirip geri yollayacak belki böyle bir şey hiç olmayacak ama böyle de bir durum var. Bunu müşteri temsilcisiyle konuştum. Kendi haklarımı savunabilirmişim
Dostum sahibinden alıcı yanlısı bir uygulama. Sana tavsiyem illa satacaksan ürünün videosunu vs. çek. Elinde kanıt olsun. Letgo ile ilgili bir bilgim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı