Sahibinden yepy güvenilir mi?

Enes Mehmet

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 2060 Super ryzen 5 5600 16 GB ram 2 TB ssd
Yenilenmiş telefon almak mecburiyetindeyim easy cep ve yepy arasında kaldım. Ama yepy de taksit seçenekleri daha iyi daha önce sorun yaşayan oldu mu yenilenmiş telefon alınmaz falan yazmayın şartlardan dolayı alıyorum.

Hangi marka alacaksın? Eğer Apple ise FP Pro’nun uygulamasına da bakmanı tavsiye ederim. Bu yenilenmiş telefonlar birçok işlemden geçmiş olabiliyor. Parçaları yan sanayi diyenler falan oluyor. Eğer Apple alacaksan FP Pro en azından yetkili servis falan olduğundan yapılan işlemleri söylüyor. İşlem yapılsa bile parçalar orijinal oluyor.

Hangi marka alacaksın? Eğer Apple ise F/P Pro'nun uygulamasına da bakmanı tavsiye ederim. Bu yenilenmiş telefonlar birçok işlemden geçmiş olabiliyor. Parçaları yan sanayi diyenler falan oluyor. Eğer Apple alacaksan F/P Pro en azından yetkili servis falan olduğundan yapılan işlemleri söylüyor. İşlem yapılsa bile parçalar orijinal oluyor.

iPhone 12 alacağım bir bakarım oraya.

Hangi marka alacaksın? Eğer Apple ise F/P Pro'nun uygulamasına da bakmanı tavsiye ederim. Bu yenilenmiş telefonlar birçok işlemden geçmiş olabiliyor. Parçaları yan sanayi diyenler falan oluyor. Eğer Apple alacaksan F/P Pro en azından yetkili servis falan olduğundan yapılan işlemleri söylüyor. İşlem yapılsa bile parçalar orijinal oluyor.

Baktım fiyatları uygun ama taksit seçenekleri çok fazla 3 taksite 3 bin lira koyuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı