Sahibinden'de GPU satarken GET ile ödeme açılmalı mı?

Bütçe
---------

AKYLKINGS

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba dostlar, iyi forumlar. Sahibinden'de ekran kartı satıyorum şu an. Çoğu kişi GET ile ödeme açar mısın diyor. Açmasına açarım ama okuduklarım kadarıyla satıcı koruması yok. Ben kartı sağlam gönderdiğimde adam kartı bozup gönderirse ne yapacağım? Ekran kartını gönderirken video mu çekmeliyim?
İlk başta GET ile ödeme açmak istemedim. Havale sonrası kargo yapabileceğimi söyledim gelen mesaja bakın:

1.png

Sinir oldum resmen :D.

Sizce açmalı mıyım? Türlü türlü insan var kutunun içinden kartı alsa ve bana boş kutu gönderdi dese o mu haklı olacak şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aptal herif, GET olmayan ilana mesaj atıyorsun, önce haklı olarak havale istendiğinde de "dolandırıcı mısın?" diyorsun.. İnsanları anlamak gerçekten zor.. Adama olan ufak sinirimi kustuğuma göre konuya gelelim hocam, :D GPU için GET açmanızı önermem. Ben yalnızca, başına bir şey gelse çok önemsemeyeceğim aletlerde GET açıp satış yapıyorum. Çünkü üstte de söylendiği gibi daha çok alıcıyı koruyan bir sistem.

sahibinden.com şu an ekran kartı dolandırıcılarıyla dolu, dolandırıcı satıcıların hiçbirisi GET seçeneğini kullanmayıp havale eline ulaşınca ortadan kaybolduğu için sizin de öyle sanılmanız doğal.

Kartın linkini atabilir misin? Belki bizim işimize yarar. :)

Umarım :)
Aptal herif, GET olmayan ilana mesaj atıyorsun, önce haklı olarak havale istendiğinde de "dolandırıcı mısın?" diyorsun. İnsanları anlamak gerçekten zor. Adama olan ufak sinirimi kustuğuma göre konuya gelelim hocam, :D GPU için GET açmanızı önermem. Ben yalnızca, başına bir şey gelse çok önemsemeyeceğim aletlerde GET açıp satış yapıyorum. Çünkü üstte de söylendiği gibi daha çok alıcıyı koruyan bir sistem.

Bence de hocam. Acelem yok zaten. Almak isteyen gelsin test etsin alsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı