Arkadaşlar merhaba. Sahibinden aracılığıyla bugün telefon sattım babam öğrenince de kızdı kargo daha teslim edilmemiş yolda olarak görünüyor. Sattığım adama yazdım ama kabul etmez ise nasıl iptal edebilirim veya mümkün mü böyle bir şey?
İptal edemezsiniz. Sadece alıcı iade ederse geri alabilirsiniz. Böyle bir durumda alıcının ödediği Param Güvende ücreti çöpe gideceği için kabul edeceğini sanmam.
İptal edemezsiniz. Sadece alıcı iade ederse geri alabilirsiniz. Böyle bir durumda alıcının ödediği Param Güvende ücreti çöpe gideceği için kabul edeceğini sanmam.
Sahibinden'de satış iptali alıcının onayına bağlı normalde o kabul etmezse direkt iptal edemezsin ama kargo yoldaysa alıcıya durumu güzelce anlatırsan belki kabul eder kargoyu teslim almazsa da bir süre sonra sana geri döner ama o süreçte paran bloke olur sahibindeni arayıp durumu anlatmayı da deneyebilirsin belki bir çözüm sunarlar.
Arkadaşlar merhaba. Sahibinden aracılığıyla bugün telefon sattım babam öğrenince de kızdı kargo daha teslim edilmemiş yolda olarak görünüyor. Sattığım adama yazdım ama kabul etmez ise nasıl iptal edebilirim veya mümkün mü böyle bir şey?
Sahibinden'de satış iptali alıcının onayına bağlı normalde o kabul etmezse direkt iptal edemezsin ama kargo yoldaysa alıcıya durumu güzelce anlatırsan belki kabul eder kargoyu teslim almazsa da bir süre sonra sana geri döner ama o süreçte paran bloke olur Sahibinde'ni arayıp durumu anlatmayı da deneyebilirsin belki bir çözüm sunarlar.
S - Param Güvende ile satın aldığınız ürünlerde, ürünü kargodan teslim aldıktan sonra “Bana Özel/Param Güvende/Alım İşlemlerim” bölümünden iade talebinde bulunabilir ve ürünü ücretsiz olarak anlaşm...