Sahibinden'de kargoya verilen ürün iptal edilir mi?

Weil

Hectopat
Yer
Çanakkale,Esenler
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sahibinden aracılığıyla bugün telefon sattım babam öğrenince de kızdı kargo daha teslim edilmemiş yolda olarak görünüyor. Sattığım adama yazdım ama kabul etmez ise nasıl iptal edebilirim veya mümkün mü böyle bir şey?

Yanlış bilgi
İptal edemezsiniz. Sadece alıcı iade ederse geri alabilirsiniz. Böyle bir durumda alıcının ödediği Param Güvende ücreti çöpe gideceği için kabul edeceğini sanmam.

Param Güvende ücreti dahil iade ediliyor.

Alıcı eline ulaşınca iade edebilir ancak, ama o da kargo parası ödedi sonuçta. Rüşvet verirsen iade eder.

Kargo parası yok sadece Param Güvende ücreti o da dediğim gibi hepsi iade ediliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden'de satış iptali alıcının onayına bağlı normalde o kabul etmezse direkt iptal edemezsin ama kargo yoldaysa alıcıya durumu güzelce anlatırsan belki kabul eder kargoyu teslim almazsa da bir süre sonra sana geri döner ama o süreçte paran bloke olur sahibindeni arayıp durumu anlatmayı da deneyebilirsin belki bir çözüm sunarlar.

Arkadaşlar merhaba. Sahibinden aracılığıyla bugün telefon sattım babam öğrenince de kızdı kargo daha teslim edilmemiş yolda olarak görünüyor. Sattığım adama yazdım ama kabul etmez ise nasıl iptal edebilirim veya mümkün mü böyle bir şey?

Sahibinden'de satış iptali alıcının onayına bağlı normalde o kabul etmezse direkt iptal edemezsin ama kargo yoldaysa alıcıya durumu güzelce anlatırsan belki kabul eder kargoyu teslim almazsa da bir süre sonra sana geri döner ama o süreçte paran bloke olur Sahibinde'ni arayıp durumu anlatmayı da deneyebilirsin belki bir çözüm sunarlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Param Güvende ücreti dahil iade ediliyor.
Hayır, edilmiyor. İade yapıldığında ekstra ödenen ücret Sahibinden'e kalıyor.

"Satıcı bireysel ise ürün fiyatı iade edilecektir, hizmet bedeli iade kapsamına dahil değildir."

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı