Sahibinden'de önce para mı atılır yoksa ürün geldikten sonra mı para gönderilir?

bymyself

Hectopat
Daha fazla  
Satıcıyla ürünü kargoya verip takip no attıktan sonra parayı göndermem konusunda anlaştık. Ama sizce daha iyi bir yöntem var mı iki taraf için de?

Param Güvende'yi kullan Sahibinden'de. Komisyonu var tabii ama en garantisi o. Açıkçası ben böyle alışveriş yapmam. Kargo gelip ürüne bakmadan para göndermem ben.

Son düzenleme:
Önce havale sonra kargo olmalı ama bu devirde kimseye güven olmaz. O yüzden alıcıysan Param Güvende yöntemini kullan. Dolandırılırsan paranın peşinde koşarsın, sonuç alır mısın bilmem. Dikkatli olmak gerek hocam.

Evet sattım bu şekilde. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam. Ama daha önce alışveriş yaptığım kişilerle böyle olmuyor tabi.

Satarken de alırken de kendi lehime olan yöntemi seçerim, güvenip parayı yollamak veya ilk ürünü yollamak ona kalmış. Param Güvende de güvenli değil.

Satarken de alırken de kendi lehime olan yöntemi seçerim, güvenip parayı yollamak veya ilk ürünü yollamak ona kalmış. Param Güvende de güvenli değil.

Bak bu da doğru bir yönde. Ama ben sorun yaşamadım açıkçası şimdiye kadar. Genelde gel al oluyor. Ama semt dışına yaptığım kargoların %50 ye yakını param güvende ile oldu. Almak isteyen kişi nasıl isterse öyle yapıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı