Sahibinden'de Param Güvende olmadan alım yapmak ne kadar güvenli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben o kadar emin olmazdım. Dediğin gibi Param Güvende alıcı için ne kadar iyiyse, satıcı için bir o kadar daha kötü. Yani adam illa istemiyor diye dolandırıcı çıkacak değil. Tabiki riskli.
Tanımadığım insanın hesabına yüklü para ben şahsen lafına göndererek yollamam.

Öyle ama Sahibinden'de dolandırılma konularını gördükçe videolar izledikçe olay öyle olmuyor maalesef. Alıcının üzerinde kargo gelene kadar hep büyük bir stres oluyor.

İşlemci yükseltin hocam. Elinizdeki işlemciyi satın. Param güvende ile satmıyorsa dolap'ta satsın. Dolap üzerinde koşulsuz şartsız iade değil moderatörler karar veriyor iade'ye. Ayrıca başka bir ürün alabilirsiniz. Dolap'a baktınız mı?

Düşünsene tanımadığın birine bir sürü para gönderiyorsun ve seni oyalayıp duruyor. En sonunda engelliyor nasıl hissedersin? Para kolay kazanılmıyor. Siz dolandırıcı değilsiniz diye herkes iyi niyetli olmuyor.

Hocam anakartı 2-3 sene önce falan aldım, şu an kullandığım işlemciden yukarı destek vermiyor. Yani görüntü de vermiyor. Eğer değiştireceksem her şeyi değiştirmem lazım.

Hocam anakartı 2-3 sene önce falan aldım, şu an kullandığım işlemciden yukarı destek vermiyor. Yani görüntü de vermiyor. Eğer değiştireceksem her şeyi değiştirmem lazım.
Anladım hocam. Yapabilecek pek bir şey yok o zaman. Adamın ibanına yollamayın kesinlikle. Dolap'tan alabilirsiniz ürünü illa vardır ucuzu.

Hocam param güvende bende kullanmayı sevmiyorum. Çünkü siz param güvende ile klavye satsanız bana. Ben de klavyenin tuşlarını çıkarıp geri yollasam sahibinden sizi korumuyor ve ortada kalıyorsunuz.

Konu sahibine yazıyorum bunu da. Satıcı güvenilir de olabilir kötü niyetli birisi de. Satış vs yapmış mı Sahibinden üzerinde onlara bakın. Referanslarına bakın. Veya 2 kuruş fazla verin elden alın bir şekilde.

Senin şahsi seçimlerin, karşındakini dolandırıcı yapmaz. Bende yüklü para eden bir cihazımı tanımadığım kişiye parasını almadan yollamam. Durum bu. Tek yönlü düşünüyorsunuz.

Ben kimse dolandırıcı değil demiyorum herkes dolandırıcı değil demek istiyorum. Ben alıcı arkadaşa nerede çalıştığımı söyledim. Ürünün çalışırken ki videosunu attım. Bundan sonra alıp almamak onu kalmış bir şeydi ve güvenip aldı, gayet uygun fiyata tertemiz 16 GB RAM sahibi oldu.

Komisyon ödemiyorsunuz deyin. Satıcı komisyon ödemez.

Hocam bende satış ve alış yapıyorum. Adama diyorum ki eğer param güvende alırsan %10~15 daha pahalıya koyarım ilana çünkü risk var diyorum. Ya da ibana atabilirsin direkt diyorum kargo senden olur diyorum adama daha az para ödersin diyorum. Kimisi param güvende ile alıyor kimisi IBAN ile. Kimseye demiyorum ki parayı IBAN'ıma atmazsan sana satmam ürünü. Böyle diyen biri varsa almayın arkadaş. Ürünü bozuktur yüksek ihtimal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…