Sahibinden'de Param Güvende olmadan alım yapmak ne kadar güvenli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de kesinlikle katılıyorum, bu işlerden çok anlamadığım için ilan bulduğumda vs. konu açıyorum zaten. Konuyu görenler yardımcı oluyor. Tek sorun şu, okullar açılıyor ve araştırmak için doğru düzgün vaktim olmayacak. Bu kartı da yaklaşık 2-3 haftadır araştırıyorum, bana düzgün gelen kartları bulduğumda da konu açıyorum fakat bu kart alınmaz gibisinden cevaplar veriyorlar.

Katılıyorum hiç bir şey yapamazsın. Hangi şehirde oturuyorsun?
Zonguldak. Keşke İstanbul'da yaşasaydım da elden alma şansım olsaydı. Bu tarz ürünler kesinlikle elden alma gibi bir şansın olmadığı sürece alınmaz zaten, çok riskli.

Ben de baktım adama. Kişisel tercihim olarak, al-sat yapan adamlardan bir şey almam. En iyi ihtimal, o da aldığı kartın ne seviyede olduğunu bilmiyordur, en kötü ihtimal kazıkçı-dolandırıcıdır.

Ben kişisel olarak, kendi kullanmış, direk sahibinden satılan ürünlere bakıyorum 2. elde.

Adama dolap kullanalım deyince bana uygulama kullanmıyorum dedi hocam. Ben olsam bu adamdan kesinlikle bişey almazdım.

Bu adam bir sürü kart satıyor. Ekran kartı için yazmıştım dedim hangi kart diyor bana. Kartın 2 hafta ömrü kalmış fırınlanmış Allah'a emanet bir kart bile olabilir.

Adama dolap kullanalım deyince bana uygulama kullanmıyorum dedi hocam. Ben olsam bu adamdan kesinlikle bişey almazdım.
Çok teşekkürler hocam, ben de adamla yazışırken güvenemedim zaten. Profilinde 1 tane yorumu var ama güven versin diye tanıdığına, akrabasına da yazdırmış olabilir. Başka satıcılar buldukça konu açıyorum zaten güvenilir mi diye.

Adama yazdım ve bana dediği şey şu "önce parayı at sonra kargo", bu adamı direkt engelle.

Adama yazdım ve bana dediği şey şu "önce parayı at sonra kargo", bu adamı direkt engelle.
İlginiz için teşekkürler hocam, engelliyorum. Param Güvende ile satmayan birisinden asla bir şey almam bu saatten sonra. Gerekirse Dolap üzerinden ilan vermesini isterim yukarıdaki arkadaş gibi.

Gigabyte RX 580 4GB 256 GaminG
Bu kart nasıldır hocam? Param Güvende kullanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…