Sahibinden'deki Colorful iGame GTX 1060 ilanı sahte mi?

TedeX

Hectopat
Sahibinden sitesinde bir ilan gördüm, GTX1060 3GB 2. elleri ₺3000-4000 arasında satılmasına rağmen mat bilgisayar diye bir firma 0, kutulu ekran kartını ₺3500'ye koymuş. Markasını ilk defa duydum Colorful iGame diye bir şey, bu marka iyi midir onu da bilmiyorum. Sizce bu kartı alsam bir sorun yaşar mıyım? Fake GPU çıkmasından çekindim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden sitesinde bir ilan gördüm, GTX1060 3GB 2. elleri ₺3000-4000 arasında satılmasına rağmen mat bilgisayar diye bir firma 0, kutulu ekran kartını ₺3500'ye koymuş. Markasını ilk defa duydum Colorful iGame diye bir şey, bu marka iyi midir onu da bilmiyorum. Sizce bu kartı alsam bir sorun yaşar mıyım? Fake GPU çıkmasından çekindim.

Ekran kartını orada denettirip CPU-Z ile bakabilirsiniz fakat satıcı sinirli biri ise kafanıza ekran kartı yemeniz olası bir durum. Şaşırmayın.

Sıfır ise garanti neden 3 ay yazılmış açıklamaya ? Bence bulaşmayın derim ya da garantisiz kabul edin.

"-dövizdeki dalgalanmalar sebebiyle fiyatlar güncel olmayabilir. Çoğunlukla fiyatlar doğrudur ama fiyat bilgisi isteyiniz her halükarda."
Yazmışlar aşağıya. Fiyat eski olabilir.

Yok fiyat 3400₺'ydi 2 gün önce 3500₺ yaptı. Fiyat günceldir büyük ihtimalle.
eh işte bir markadır...

Hocam internet sitelerini gezdim ama hangi marka VRAM kullandığını bulamadım markanın, sizin bir bilginiz var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı