Sahibinden'den 5000 TL'ye sistem toplanır mı?

Bütçe
Maks. 5500 TL

Bilgisizci

Hectopat
Daha fazla  
Benim 5000TL gibi bir bütçem var. Bu bilgisayarı almayı planlıyordum. Çünkü kendim toplarsam çok daha pahalı olur ve benim PC toplamakla ilgilimi hiçbir bilgim yok sadece işlemci, ekran kartı, anakart vb. şeylerin adlarını biliyordum. Dedim 2. el ya da sıfır sahibinden'den toplarsam kaça mal olur. Şöyle bir şey çıkarttım:

Gibi şeyler buldum, toplam 5116.82 TL tutuyor. Ben kafama göre bir şey yaptım ve dediğim gibi hiçbir bilgim yok. Bunlar birbirine uyar mı? Kasa ve PSU yeterli mi? Böyle toplamak mantıklı mı? Soruların cevaplarını arıyorum. Bilen varsa bana anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünleri test edebilme şansın var ise ve garantili ise alınır. Açıkçası ben çok ürün sattı öyle alan arkadaşların hepside çok memnun hatta çok makul fiyatlara verdim.

Bende alacaksam o monitörü almayı planlıyordum fakat freesync gtx1080 kartlarla uyum sağlar mı bilemiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı