Sahibinden'den Kaçak LG G2 Almak

001cellat001

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi geceler arkadaslar. Uzun zamandır lg g2 almayı düsünüyorum fakat maddi sıkıntıdan ötürü Türkiye disbüritörlü alamıyorum. Sahibinden.com'da ilanlarda 500 - 600 lira arasında oldugunu gördüm. Adamı aradım cihazın orjinal oldugunu söyledi fakat kaçak yolla getirildigini imeisi çakma oldugunu söyledi. 2 yıl boyunca teknik servisin (dükkan ismi vermiyim) bizim garantimiz altında olacak dedi. Şimdi 500 - 600 arası olunca bir işkillenmedim degil. Garantilik pek işim olmaz. (Ekran kırılması falan hariç.) bByle bir ürün alabilir miyim? Güncelleme yönünden ya da donanımsal yönden bir eksisi var mıdır acaba? (Dediğim gibi garanti olayı pek önemli degil benim icin.) Sahibinden'de lg g2 yazdıgınız zaman en üstteki ürünleri görebilirsiniz. Onları kast ettim.
 
Söylediğin telefonlar kaçak yollarla ülkeye sokulan telefonlar. Vergisi ödenmediği için bu kadar ucuz.
Ve bu tür satış yapan telefoncular kolay kolay garanti vermez. Verilen garanti de genelde sözde kalıyor.
Bir de şu sıkıntı var telefon acaba tüm parçaları aynı mı ? birebir orjinal mi ? İçi açılmış mı ?
Bir vergi kaçakçısına ne kadar güvenebiliyorsan, telefona da okadar güvenebilirsin.
Kapıda ödemeye filan güvenme okadar, teslim alırken anca yüzeysel inceleyebilirsin.
İkide bir imeinin patlamasıda cabası her seferinde aldığın yere gönderecen yada para verip yakında bir yerde yaptıracan.
Garanti işime yaramaz deme anakartın arzalanırsa ne olacak ? telefon parası fiyat çıkar.
Bunları göz önüne alırsan yine en iyisi distribütör garantili cihaz almak.
 
Kesinlikle almayın kaçak cihaz. Sar değerinden tutun donanımına kadar hiçbişey kesin aynı olmayabilir. Vatan'dan alın paraya kıyıp :)
 
Yok öyle bir Dünya, LG G2 32GB modelini 1000TL'den aşağı almaya kalkma, şuan için yok öyle bir Dünya.
Kaçakmış oymuş buymuş bunlar zaten hikaye, o telefon donanımsal olarak orjinal bir G2 ile aynı değildir.

Çoğu parçası yurt dışından ucuza getirtilip toplanıyor, kağıt üzerinde özellikler aynı olsa da gerçekte durum öyle değil.
1000TL paran varsa buyur al, yoksa da 500TL ile akıllı telefon almaya kalkma, verdiğin paraya değmez.

Servis dediği şey de senle konuşurken arkasında bulunan kapının ardındaki 5 metre karelik oda ve içerisinde bulunan 2 tane çıraktan ibaret. Ve lütfen adam akıllı bilgi vermeyen, yanlış bilgilendiren ve yönlendiren para avcılarına bu kadar çabuk inanmayın.
 
Kaçak ürünlerin nereden geldiği, parasının kime gittiği belli değildir.
30526882.jpg
 
Bu ürünler replika yani orjinalinin birebir aynısı ürünler. Mtk işlemcili olup yazılımla Snapdragon gösteriyorlar. Paranı çöpe atarsın. Bu telefonlarla tonlarca konu açıldı cevapladık.
 
@Azyer-Çokişyapar Kaçak orijinal spot telefon, distribütör ve paralel ithalat garantili cihazlar ile birebir aynıdır, MTK işlemci kullandığı yok, senin dediğin ürünler replika, Kore, Dubai, Çin malı sahte ürünler. Kaçak orijinal spot telefonun diğer aynı modelinden hiçbir farkı yoktur.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı